Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: ter dekking: welsh cob hengst

Korte omschrijving:

Ruska Rowan is een 10 jarige vosse welsh cob hengst met een zalig karakter. Dressuur en springen.

Uitgebreide omschrijving:

foto 1

Ruska Rowan

Algemene informatie

Stamboek: Welsh Pony en Cob Vereniging (Nederland)
Sectie: Welsh Cob (D)
Goedgekeurd: Welsh Belgium en WPCV
Geboortedatum: 24 mei 2002
Schofthoogte: 1m47
Kleur: Stekelharig vos
Kenmerken: brede symmetrische bles, 4 witte benen, stekelharig.
Ruska Rowan werd geboren in 2002, bij de vorige eigenaars liep hij op een wei met 2 andere paarden. In 2004 kwam hij naar ons. Eenmaal 3 jaar begonnen we aan zijn opleiding onder het zadel. Al heel snel bleek dat hij werkwillig was, sterk karakter alsook eerlijk, leergierig, nuchter en pittig. Een gouden karakter dus kort gezegd. Op de sprongen laat hij veel evenwicht zien en een aparte maar enorm goede springtechniek. Deze hengst loopt onder het zadel en wordt uitgebracht op jumping. Op Shows heeft hij zich ook al regelmatig laten zien, zowel aan de hand als bereden en ook daar haalde hij goede resultaten zoals 1ste en 2de plaatsen. In zijn lijnen vindt je veel bekende hengsten terug oa Ruska Mister Pearly King, Nebo Brenin, Nebo Sportsman, Nebo Daniel, Llanarth Braint, Parc Welsh Flyer, etc.

Op Glostahof verblijven er momenteel 3 nakomelingen van hem: Glosta Amor? Caprice, Glosta Kiesey Cofadail en Glosta Annisgwyl Rhyfedda.

Vader:
Ruska Mister Pearly King (oa. Zilveren medaille op de Northern All Welsh Show te Wales, en zoveel meer goede prestaties)
Moeder:
Ruska Rowena (Heeft al enkele goedgekeurde zonen die het zeer goed doen op de Welsh Shows en op wedstrijd)
Vader Moeder:
Nebo Sportsman (Enorm bekende hengst die nakomelingen heeft in verschillende landen, oa. Belgi?, Nederland, Wales, Duitsland, Frankrijk. Deze doen het fantastisch op de Welsh Shows en in de sport)
VMM:
Nebo Daniel (Heel erg veel overwinningen op zijn naam oa. de Robleigh Cup, George Prince of Wales, etc. Een hengst die men nooit zal vergeten)

Dekt zowel Welsh merries als niet-welsh merries/papierloze merries.(deze laatste veulens kunnen eventueel ingeschreven worden in het stamboek als Part bred) (dekt tot stokmaat 1.60)

Nakomeling van 2007 (hengst-stekelharig donkerbruin), 2009 (merrie-stekelharig zwart) en 2010 (merrie-donkerbruin) kunnen bezichtigd worden. Allemaal hebben het coole zachte karakter, springvermogen, het stekelharige (2 van de 3) en de bles van de vader.

Deze advertentie is geplaatst op 26-3-2013 en is 726 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Glostahof
E-mail: info@glostahof.be
Homepage URL: www.glostahof.be
Woonplaats: sint-truiden
Land: Belgie

foto 1
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl