Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Clinic Atletische Rijkunst

Korte omschrijving:

Op zaterdag 22 juni van 13.00- 17.00 word er op Paardensportcentrum de Zuidstroom een clinic gegeven over de Atletische Rijkunst door Monique de Rijk.

Uitgebreide omschrijving:



Wat kun je van deze middag verwachten?

Je krijgt inzicht in een manier van trainen die veel psychische en fysieke problemen bij paarden kan voorkomen en oplossen. Ook zal aan bod komen waarom veel van dergelijke problemen ontstaan en waarom een andere manier van trainen een oplossing kan bieden.

Je leert waar we als ruiter rekening mee moeten houden op het moment dat we onnatuurlijke arbeid van een paard verwachten.

Je krijgt een stuk kennis en inzicht mee m.b.t. de anatomie en biomechanica van het paardenlichaam. Kennis die van belang is om een paard op een verantwoorde manier te kunnen trainen.

Tijdens een demo met een ex-probleempaard word aan de hand van longewerk, handarbeid en training onder het zadel de theorie aan de praktijk gekoppeld. Hierbij word elke stap, elke oefening logisch onderbouwd zodat de toeschouwers inzicht krijgen in een (chrono)logische manier van trainen die aansluit bij de mogelijkheden van het paardenlichaam.

Deze leerzame en interessante middag bijwonen kost slechts 10 euro.
Opgeven kan via info@atletischerijkunst.nl

Deze advertentie is geplaatst op 17-5-2013 en is 339 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique de Rijk
E-mail: info@atletischerijkunst.nl
Homepage URL: www.atletischerijkunst.nl
Telefoon 1: 06- 466 388 38
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl