Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Spirithorses biedt pensionplek aan nabij Maastricht.

Korte omschrijving:

Spirithorses is een centrum voor Western Natural Horsemanship en wij hebben een paardgerichte manier van paardenhouden en met paarden omgaan hoog in het vaandel staan. Tevens zijn wij het Belgische dependance van Paard Natuurlijk en dat betekent oa dat wij de Natuurlijk Bekappenmethode een warm hart toedragen, alsmede volgens dezelfde filosofie onze paarden houden.

Uitgebreide omschrijving:

Groep SH

Alle paarden lopen en bewegen in groepsverband 24 uur per dag buiten over verschillende soorten ondergrond, hebben de beschikking over inloopstallen en krijgen doorlopend hooi wanneer ze niet op de weide lopen.
We hebben paarden van alle leeftijden en rassen en het is een fijn gezicht om te ervaren hoe rustgevend deze groepsopbouw in praktijk uitwerkt.
Op het moment zijn er 10 paarden.
Er is hier weinig luxe, geen stromend water, geen elektra; we leven met de seizoenen mee, dat betekent een actief zomerseizoen en een rustig winterseizoen.
Wel is er een goed gedraineerde buitenbak (20 bij 50) waarin je het hele jaar kunt rijden.
De omgeving is hier prachtig en open waarbij je elke avond op een mooie zonsondergang getrakteerd wordt. Zelf wonen wij bij onze paarden dus er is voldoende controle.
Wij organiseren allerlei paard- en mensgerichte activiteiten : cursussen, workshops, lange buitenritten met picknicks, BBQ’s, etc.
Aangezien wij voorstander zijn van de zo natuurlijk mogelijke manier van paardenhouden zoeken wij gelijkgestemde mensen met paarden rond de 1.50 m die in onze groep passen.
In praktijk betekent dit dat we bitloos, zweeploos, sporenloos rijden en geen paarden met ijzers opnemen, dat vinden we wel een vereiste.
Desgewenst kan je paard tegen gereduceerd tarief enkele dagen meedraaien in onze lessen.
Natuurlijk bekappen wij onze paarden Natuurlijk en voor jouw paard zijn de bekappingen bij de maandelijkse pensionprijs inbegrepen, als je het zelf wilt doen kun je op onze steun rekenen.
Er zijn dagelijks lessen (veel buitenritten!), ieder helpt een handje mee, en er is veel onderlinge gezelligheid. Wij houden deze opvang ook bewust kleinschalig zodat het overzichtelijk en beheersbaar blijft en daarom is er plek voor 1 of 2 pensionpaarden.
Mocht je geïnteresseerd zijn; kijk op onze site of stuur een E mailtje voor meer informatie.
Groet, Pien en Jack.

Deze advertentie is geplaatst op 29-5-2006 en is 1555 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spirithorses
E-mail: info@spirithorses.be
Homepage URL: www.spirithorses.be
Woonplaats: Vroenhoven - Riemst, bij Maastricht,
Land: Belgie.

Groep SH
Holly en Spirit
     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl