Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: De Spirithorses agenda 2014 staat online.

Korte omschrijving:

Naast onze dagelijkse paardrijlessen organiseren wij ook in 2014 weer cursussen, workshops, themalessen en buitenritten. Er wordt er met onze lespaarden gewerkt maar je kunt natuurlijk ook je eigen paard meebrengen.

Uitgebreide omschrijving:

Zoals elk jaar ook weer in 2014:

Onze dagcursus Natuurlijk Paardenhouden & Bitloos Centered Rijden alsmede de dagcursus Natuurlijk Bekappen worden al jaren elke maand gegeven. En aangezien er het afgelopen jaar veel belangstelling was voor de driedaagse Spirithorses basiscursus wordt deze ook in 2014 weer georganiseerd.

Mestonderzoek, EHBO voor paarden:
Muriel Broer van Wormtest.nl geeft de dagcursus 'mestonderzoek doen bij je eigen paard' en Cindy Helms komt de paarden-EHBO workshop weer geven.

Themalessen:
Wij organiseren tal van thema-lessen zoals grondwerklessen, pole-bending en barrel-race lessen, rijden met een halsring, rijden zonder zadel, zitlessen, trail & horsemanshiplessen, allemaal gebaseerd op het Centered Riding principe. Daarnaast zijn er met regelmaat de grondwerk- en loswerk lessen.

Buitenritten:
De Sint Pietersbergritten, de Observantenritten, Wijngaardenrit, en natuurlijk de Winterrit, de Voorjaarsrit, Herfstrit, de paardenzegening en onze jaarlijkse Kerstrit. Altijd leuke vooruitzichten om lekker ontspannend met een groep ruiters op weg te gaan. Indien je graag een lange buitenrit wilt meemaken, maar je vindt geen data op de site, mail ons, dan plannen wij er een voor je.

Meer informatie over alle data en de activiteiten: http://www.spirithorses.be/agenda2014.html en http://www.spirithorses.be/cursussen.html

Deze advertentie is geplaatst op 21-1-2014 en is 248 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spirithorses
E-mail: info@spirithorses.be
Homepage URL: www.spirithorses.be
Woonplaats: Vroenhoven - Riemst, bij Maastricht,
Land: Belgie.


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl