Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Vrijstaande woonboerderij, ideaal voor paardenliefhebbers (voor

Korte omschrijving:

Op een landelijke locatie in natuurgebied De Peel ligt deze vrijstaande en luxe afgewerkte woonboerderij die bij uitstek geschikt is voor het (volgens de visie van PN) houden van paarden aan huis.

Uitgebreide omschrijving:

Weiland

Op een landelijke locatie in natuurgebied De Peel ligt deze vrijstaande en luxe afgewerkte woonboerderij met bijzonder groot bijgebouw, carport en een onder architectuur aangelegde tuin met vijverpartij, boomgaard en diverse terrassen.

De woonboerderij is na een compelete renovatie in 2010 volledig geisoleerd en voorzien van alle hedendaagse gemakken. Zo is de hele woning voorzien van vloerverwarming, zijn alle hardhouten kozijnen voorzien van isolerende beglazing, wordt de woning verwarmd door middel van een warmtepompinstallatie en is de mechanische ventilatie voorzien van warmte terugwinning.

Het sfeervolle geheel is gesitueerd op een royaal, volledigomheind perceel van 11.400m2 (evt 10.000m2 extra beschikbaar), wat verder is ingericht met ruime parkeergelegenheid, een rijbak, paddock en weiland. Een ideaal object voor de paardenliefhebber op een prachtige locatie (direct aan het bos) met vrij uitzicht over de landerijen.

De huisvesting van de paarden is volledig gebaseerd op de richtlijnen van PN.
Zo is er een ruime inloopstal (bijna 60m2) die voorzien is van hooidispensers, water en liksteen. Het water is aangesloten op de waterleiding en wordt automatisch continue aangevuld. De waterbak kan worden verwarmd waardoor er in de winter nooit ijs gekapt hoeft te worden. De inloopstal is voorzien van elektra en een afvoergoot welke is aangesloten op het riool. Voor het natuurlijk afslijten van de hoeven is de hele inloopstal en het pad voorzien van betonklinkers.
De paarden kunnen 24 uur per dag zelf kiezen of ze in de weide/paddock/rijbak of inloopstal willen staan. D.m.v. een meidoornhaag ligt er grotendeels een track rondom de weide.De houten omheining maakt het geheel af. Er is een put en pompinstallatie aanwezig zodat de rijbak en weide automatisch kunnen worden beregend. Doordat het perceel vrij hoog ligt blijft de weide zelfs in de winter goed begaanbaar en in goede staat!
Er is een mesthoek aanwezig waarin de mest kan composteren en vervolgens terug kan op de weide. De woning is direct aan het bos gelegen en in de directe omgeving zijn er meerdere bossen te paard bereikbaar. Op 5 km afstand bevind zich natuurgebied "De Stippelberg". Een prachtig bosgebied wat ongeveer 1000 hectare groot is.

De schuur waarin de inloopstal van de paarden zich bevind is 600m2 groot en is daardoor uitermate geschikt voor diverse doeleinden.

Meer informatie over de woning zelf kunt u vinden via deze link:
http://www.funda.nl/koop/vredepeel/huis-48927953-ripseweg-10/omschrijving/

Vraagprijs 695.000 euro k.k.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar: Huysshop, 040-4021017/0478-820214
Of reageren via Funda.

Deze advertentie is geplaatst op 11-2-2014 en is 317 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Unartica
E-mail: toedeliewoepsie@hotmail.com
Land: Nederland

Weiland
Rijbak
Rijbak en weide
Track
Paddock
Mesthoop
Uitzicht op huis/tuin/schuur
Bospad tegenover huis
Keuken
Badkamer
Badkamer
Woonkamer
Woonkamer
   

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl