Gezocht

Gezocht

Gezocht: 24/7 buitenplekje voor merrie gezocht omgeving Leusden

Korte omschrijving:

Paddock met schuilstal gezocht voor leuke, sociale merrie omgeving Leusden.

Uitgebreide omschrijving:

Hoi, ik ben op zoek naar een plekje voor mijn 5-jarige merrie. Lynn is 5 jaar, opgegroeid in de groep, en ook 's nachts altijd in de koppel geweest, zij kent niet anders dan dat. Lynn is supersociaal, zij heeft zeker een eigen persoonlijkheid, maar kan heel goed in de groep. Zij is niet dominant, maar laat zich de kaas ook niet van haar brood eten. Lynn heeft wel het allerliefst een stabiele kudde. Zij kan zowel met merries als met ruinen overweg.

Zij houdt van een schuilstal, als het echt heel naar weer is of er veel vliegen zijn, maar het liefst is zij gewoon buiten. Ze draagt met nat weer een regendeken, omdat haar vacht niet waterdicht is, en als het echt heel koud is draagt zij een winterdeken, maar dan moet het echt heel koud zijn, normaal gezien kan zij goed tegen de kou.

Lynn heeft liever geen kuil. Voordroog en hooi zijn beter voor haar, verder kan zij wel op gras, maar geen hele dagen. Verder is zij (zoals veel Arabieren) heel sober. Het liefst heb ik haar op grof hooi, waar zij de hele dag van kan knabbelen. Ik vind dat het beste voor haar. Zij eet muesli, maar liefst met een z??r laag suiker- en zetmeelgehalte en weinig.

Ik ben eigenlijk al heel blij met een landje (paddock) wat groot genoeg is voor haar om de benen te strekken en een schuilstal. Als ik daarbij nog een mogelijkheid heb om te rijden, (eventueel een baan in de buurt, op stap-afstand) en een plekje waar ik Lynn's spullen kwijt kan, zou dat echt fijn zijn. Wij zijn dus niet veeleisend. Wij zitten zeker niet om luxe verlegen, hoe minder luxe, hoe fijner wij het vinden.

Als je wat weet of hebt, mail dan alsjeblieft. Lynn zal je dankbaar zijn, en ik ook.

Deze advertentie is geplaatst op 7-4-2014 en is 889 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: ViennaLynn
E-mail: doriannieuwenhuis@casema.nl
Woonplaats: Leusden
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl