Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: 24/7 paddock-stalling in kuddeverband Eemnes/laren

Korte omschrijving:

2 a 3 plekken vrij op onze 24/7 stalling in Eemnes aan de kant van Laren. Paarden staan 24/7 op 2 grote paddocks met 2 schuilstallen in een kleine gemengde kudde. Mooie uitrijmogelijkheden en welzijn van de paarden staat voorop. Overdags hebben de paarden beschikking tot de wei, voor hoefbevangen(gevoelige) paarden is er een andere regeling overdags.

Uitgebreide omschrijving:

We hebben per direct plek op onze paddock/weide voor 2 paarden/ponies of 3 kleine ponies.

De paarden staan 24/7 buiten in kuddeverband. In de winter staan ze op de grote paddocks met 2 schuilstallen en streven we ernaar om de paarden zowiezo om de dag een uur de wei op te laten, als het weer het toelaat meer in overleg met iedereen. In de zomer hebben ze overdag de wei en de paddock tot hun beschikking met water en hooi, eind van de middag gaan ze van de wei af en hebben ze de avond/nacht de paddocks met hooi tot hun beschikking. Er is een mogelijkheid om je paardje 24/7 op de wei te zetten in de zomer maar wel in overleg.

Er is aanwezig:

2 grote paddocks met schuilstallen verbonden met elkaar, ze hebben altijd beschikking tot beide paddocks. Behalve als er iemand rijd in de grote paddock, deze kan worden als bak (wel zwaar, maar we zijn bezig om het te veranderen).

beter bak op 5/10min stappen

1 longeercirkel

Water en hooi in slowfeeder netten/bakken

weidegang, direct aan de paddocks.

Mogelijkheid om je paard af te spuiten

Mooie/leuke uitrijmogelijkheden, 5/10min stappen van het bos/bak,ruitervereniging stad en landeruiters op 15min stappen.

En mogelijkheid om een kast te gebruiken of te plaatsen.

Massage/training voor je paard tegen een meerprijs.

Instructie aanwezig maar eigen instructie is ook van harte welkom

er is ook elektra aanwezig.

We staan nu met 6 paarden, waarvan er 2 gaan verhuizen zodat ze dichter bij huis staan. Het zijn lieve paarden, ze spelen heel leuk met elkaar en zijn erg lief tegen elkaar. We streven ernaar om een leuke/vriendelijke kudde te houden.

Voor hoefbevangen gevoelige/dikke paarden is het mogelijk om beperkt of niet het gras op te gaan, als vervanging voor het gras krijgen ze hooi (eventueel wat lucerne) in slowfeeder netten en het paard komt niet alleen te staan.

Daarnaast staan we er met een stel gezellige meiden/vrouwen en regelen we onderling het voeren. De paarden worden 2x per dag gevoerd en gemest, we verdelen de voorbeurten onderling. Je hebt 2 a 3 voerbeurten en soms een keertje meer als iemand anders op vakantie is. We helpen elkaar zo veel mogelijk en streven naar een zo paard vriendelijke stalling die de paarden bied wat ze nodig hebben. Er kan krachtvoer gevoerd worden tijdens de voerbeurten, maar het krachtvoer dient zelf aangeschaft te worden.

Wil jij je paard/ pony lekker buiten hebben staan en lekker buiten kunnen rijden dan ben je altijd welkom om contact op te nemen en een afspraak te maken om te komen kijken

Foto's plaatsen lukt niet maar kan ze altijd mailen voor degene die dat graag willen.

Deze advertentie is geplaatst op 4-5-2014 en is 1170 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: cmj-tje
E-mail: cmj-tje@hotmail.com
Woonplaats: Amersfoort
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl