Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paardenvakantie Zuid-Frankrijk met 37% korting v.a. ? 295!

Korte omschrijving:

Boek een week vakantie op een te gekke plek in Zuid-Frankrijk, inclusief priv?-training van Monica Goold (3 sessies van 2,5 uur) met als thema 'The Nature of Horses'. Met 37% korting nu slechts ? 295 p.p.!

Uitgebreide omschrijving:

Foto 1

Een week vakantie in de B&B van Monica Goold in Zuid-frankrijk is inclusief:
- 7 overnachtingen
- Ontbijt
- Verblijf met 2 personen
- 3 sessies persoonlijke training van Monica Goold van 2,5 uur (de training kun je naar keuze met 1 of 2 personen doen)

Verblijf
Verblijf een week in een van oorsprong oude wijnmakerij in het bergdorpje Trilla aan de voet van de Franse Pyrenee?n, met spectaculair uitzicht op de bergen. De oude wijnmakerij is omgetoverd tot een Bed & Breakfast waar comfort, rust, ruimte, natuur en genieten centraal staat. In het appartement heb je een eigen badkamer, een aparte woon-en eetkamer internetverbinding en een onge?venaard uitzicht over de Pyrenee?n. Op verzoek kan ook de lunch en avondeten verzorgd worden. Na een week op deze bijzondere locatie doorgebracht te hebben voel je je zo goed als nieuw.

Trainingen
Tijdens de priv? trainingen van Monica Goold en haar paarden wordt aandacht besteed aan "The Nature of Horses". Binnen de thema's: het natuurlijk gedrag van het paard, hoe paarden denken, grondwerk en communiceren met paarden, kies je in overleg met Monica de onderwerpen waaraan je wilt werken.

Monica Goold
Monica heeft veel internationale ervaring met bodywork met paarden. Haar passie ligt bij het het gezond houden van paarden en het verbeteren van de samenwerking tussen mens en paard. Haar kennis van paarden heeft ze opgedaan door wereldwijd samen te werken met beroemde mentoren, waaronder Jim Masterson, en haar instinctieve gevoel voor wat goed is. Gekwalificeerd in o.a. equine body work, acupressure en psychologie draagt Monica graag haar kennis en begrip van paarden over. Momenteel werkt zij vanuit de Languedoc Rousillion in Frankrijk, maar reist op verzoek de wereld over.

Meer informatie: http://www.coupony.nl/deals/vakantie-frankrijk-monica-goold-2

Deze advertentie is geplaatst op 27-5-2014 en is 412 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Coupony1
E-mail: anne@coupony.nl
Homepage URL: www.coupony.nl/
Woonplaats: Wageningen
Land: Nederland

Foto 1
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl