Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Demonstratie Horse Whisperer UK - Adam Shereston te zien in Lim

Korte omschrijving:

Adam Shereston, een gerenommeerd paardenfluisteraar uit Engeland, neemt ons tijdens zijn demonstratie mee in de subtiele belevingswereld van het paard. Een wereld die veel meer diepgang kent dan lichaamstaal alleen? Tijdens de demonstratie werkt Adam met een paard die hij nog nooit heeft gezien. Hij laat zien hoe een paard bereidwillig zijn vertrouwen en respect geeft, wanneer wij het paard geven wat het op dat moment nodig heeft. Zonder druk, zonder dwang, en zonder trucjes. Adam onthult hoe wij kunnen leren luisteren naar wat het paard heeft te fluisteren, en andersom. Hij laat het subtiele verschil zien tussen het fysiek reageren en het daadwerkelijk verbinden op een dieper niveau. Een niveau waarop je kunt synchroniseren met je paard op alle gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch.

Uitgebreide omschrijving:

Paardentrainer/fluisteraar Adam Shereston demonstreert unieke trainingsmethode.

Paarden communiceren (naast lichaamstaal) grotendeels door middel van gevoel, iets wat wij vaak verleerd zijn. Trainer Adam Shereston ('paardenfluisteraar') heeft hiervoor een unieke trainingsmethode ontwikkeld, met als doel te komen tot een partnerschap dat is gebaseerd op vertrouwen, respect en begrip.

Kom kijken naar de demonstratie en oordeel zelf!

Mocht je het leuk vinden om Adam met jouw paard te laten werken, neem dan contact met ons op: equitema@hotmail.com

Locatie: de Lanterdhoeve in Kessel (Limburg). De demonstratie is van 19:30-22:00 en daarna is er nog de gelegenheid voor een drankje. Tevens zal Adam zijn autobiografie persoonlijk signeren.

Entree voor deze demonstratie zijn ?12,50 en bij opgave vooraf ?10,- (zie aanmeldingsformulier op www.equitema.nl)

Deze advertentie is geplaatst op 19-10-2014 en is 242 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Tessa
E-mail: zjwessa@hotmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl