Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Drie uur durende tochten doorheen natuurgebied.

Korte omschrijving:

We nodigen je uit voor een drie uur durende tocht met één van onze paarden. We hebben paarden van verschillende rassen die we meegeven naargelang je ervaring. Halverwege houden we een tussenstop om iets te drinken. We rijden in kleine groepjes met ervaren begeleiders. Je kan alleen komen of samen met vrienden. Zowel voor ervaren als onervaren ruiters. Je kiest het tempo zelf. De tochten zijn tijdens de zomermaanden elke dag mogelijk. Neem ook eens een kijkje op onze website.

Uitgebreide omschrijving:

foto 1

Herselt oefent een aantrekkingskracht uit op diegene die willen genieten van een mooi stukje natuur. Het domein 'De Merode' is een 1500 ha groot natuurgebied dat bijna onuitputtelijk is voor elke paardenliefhebber Op de rug van een paard genieten van deze groene oase... wat wil een mens nog meer?
We nodigen je uit voor een drie uur durende tocht met één van onze paarden. Je kan alleen komen of samen met vrienden. We hebben rustige en enthousiaste paarden van verschillende rassen die we meegeven naargelang je rijervaring. Zo hebben we Friezen, Quarters, Paints, Pinto's, Appaloosa, BWP's en een Fjord.
We vertrekken aan de rand van de Herseltse bossen en rijden steeds in kleine groepjes van maximum 6 personen + ervaren begeleiders. Tijdens de tocht zullen er voldoende mogelijkheden zijn om de drie gangen te beoefenen, maar je kiest het tempo zelf. Als je niet wil draven of galoperen hoeft dit niet. Ook mensen die nog nooit gereden hebben kunnen bij ons terecht.
We rijden enkel met westernzadels en op een paardvriendelijke manier. Halverwege houden we een tussenstop aan herberg Mie Maan om even de benen te strekken en iets te drinken. Voor meer info of reservaties kan je ons mailen of bellen. De tochten zijn in de zomermaanden elke dag mogelijk.
Tot binnenkort!

Deze advertentie is geplaatst op 26-6-2006 en is 878 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Outback Riding
E-mail: info@outbackriding.be
Homepage URL: www.outbackriding.be
Telefoon 1: 0479863593
Woonplaats: AVERBODE
Land: België

foto 1
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl