Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden:

Korte omschrijving:

WEIDEGANG VOOR JOUW PAARD/PONY Wij geven de mogelijkheid tot het huren van een weiland van de Hearts for Horses Foundation voor jouw paard pony. Dit is onafhankelijk van de Hearts for Horses Foundation. Je paard, pony wordt dus niet opgenomen in de Hearts for Horses Foundation. Je bent en blijft eigen baas over jouw paard/pony. Wij bieden: 3 ha weiland in een mooie omgeving in Drenthe, Ruinerwold. Waarvan 2 ha beschikbaar voor je pony/ paard in geschaard met andere lieve pony/paarden. Wij beperken ons tot kleinschalige inscharing voor het welzijn van de paarden/ pony's en het weiland. Vriendelijkheid en respect voor elkaar, en je paard zijn ons uitgangspunt. Dominantie past niet in onze filosophie. Voordelige tarieven aangezien je zelf verantwoordelijk blijft voor je paard/pony .

Uitgebreide omschrijving:

HEARTS FOR HORSES FOUNDATION
Hearts for Horses Foundation heeft als doel om paarden met een slecht verleden en oude paarden een goed tehuis te bieden. Wij publiceren boeken om voorlichting te geven over bewustwording van het paard als kudde dier en de menselijke inter actie op het paard hierdoor positief te verbeteren. Wij her trainen paarden zodat ze weer vertrouwen krijgen in zichzelf en mensen. Wij bieden gespecialiseerde Hearts for Horses workshops aan.

WEIDEGANG VOOR JOUW PAARD/PONY
Wij geven de mogelijkheid tot het huren van een weiland van de Hearts for Horses Foundation voor jouw paard pony.
Dit is onafhankelijk van de Hearts for Horses Foundation. Je paard, pony wordt dus niet opgenomen in de Hearts for Horses Foundation. Je bent en blijft eigen baas over jouw paard/pony!
Wij bieden: 3 ha weiland in een mooie omgeving in Drenthe, Ruinerwold. Waarvan 2 ha beschikbaar voor je pony/ paard in geschaard met andere lieve pony/paarden. Wij beperken ons tot kleinschalige inscharing voor het welzijn van de paarden/ pony?s en het weiland.
Er zijn volop uit rij mogelijkheden. Ook is er de mogelijkheid om je spullen op te slaan bij de paarden inloopstallen. Echter blijft dit op eigen verantwoording. Je zorgt zelf voor je paard/ pony. Eventueel komt er een extra pipowagen, waar je gezellig kan zitten en bijpraten met anderen. In de winter periode komt er een grote baal hooi in het land zodat de paarden altijd voorzien zijn van hooi. Als je zelf wil bijvoeren kan dat. Maar niet bij de andere paarden. Je haalt jouw paard dan uit het weiland en voert hem lekker zo veel als je wil bij, zodat er geen voer nijd ontstaat. Bij het weiland is een grote watervaart. Hieruit wordt het paard vriendelijke water gepompt naar het grote water reservoir. Dit kan in overleg gedaan worden. Beschikking over een afgezet stuk weiland, natuurlijke bak, waar je oefeningen met je paard/pony kan doen. Ben je nieuw dan krijgt je paard/ pony eerst zijn eigen afgezette stuk weiland, totdat er rust is bij de paarden, en je paard bij de anderen kan. Veiligheid voor alles!

We hanteren een aantal gouden regels o.a
Geen gebruik van zwepen en sporen. Je weet dus zeker dat je omringd ben door like minded mensen.
Je kan info opvragen en dan sturen we je alle informatie.
Wij wensen je alle paarden en pony vreugde!

Deze advertentie is geplaatst op 3-5-2015 en is 1074 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Heartsforhorsesfoundation
E-mail: heartsforhorsesfoundation@gmail.com
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl