Gezocht

Gezocht

Gezocht: Ugo (Irish Cob/Tinker) zoekt bijrijd(st)er!

Korte omschrijving:

We zijn op zoek naar een bijrijd(st)er voor onze ruin Ugo. We zien graag mensen die openstaan voor NH (Natural Horsemanship).

Uitgebreide omschrijving:

Ugo

Wij zoeken zelfstandige, gevorderde bijrijder vanaf 21 jaar voor minimaal 2 tot 4 dagen per week. Een aantal van onze tinkers en friezen met uiteenlopende karakters kunnen nog wel wat extra aandacht gebruiken. We zoeken voor deze geweldige merries en stoere ruin passende, gevorderde bijrijders om ons team te versterken.
Op dit moment zoeken we vooral een bijrijd(st)er voor onze ruin Ugo. (de bruine Tinker op de foto)
Lokatie: Buitengebied Loon op Zand en Kaatsheuvel waaronder de Loonse en Drunense Duinen!
Er is genoeg te doen voor mensen die met en om paarden bezig willen, niet terugdeinsen voor hollands weer, verantwoordelijkheidsgevoel hebben en zich thuisvoelen op het boerenland. De paarden worden op een zo natuurlijk mogelijke manier gehuisvest in de kudde en de omgang met de paarden is gericht op hun natuur. We zien graag mensen die openstaan voor NH (Natural Horsemanship). Het is de bedoeling dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan de verzorging en financieel. We rijden bitloos en boomloos, met of zonder zadel en vooral veel buiten! Voor meer info even mailen!

Deze advertentie is geplaatst op 15-7-2015 en is 843 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Spotted Ranch
E-mail: rwk@live.nl
Woonplaats: Tilburg
Land: Nederland

Ugo

De kudde




     

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl