Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Instructrice Natural Horsemanship & Western Riding Noord-Hollan

Korte omschrijving:

Heb je het gevoel dat jouw paard met jou aan het wandelen is, in plaats van andersom? Wil je beginnen met grondwerk maar weet je niet hoe? Zou je graag bitloos willen rijden en kunnen sturen en stoppen op je zit? Het begint met grondwerk!

Uitgebreide omschrijving:

Heb je net een nieuw paard en wil je een stevige basis hebben voor een prettige en veilige samenwerking?
Werken jij en je paard al een tijd(je) samen maar loop je tegen dingen aan of wil je nieuwe dingen leren?
Ben je benieuwd hoe grondwerk kan helpen om problemen tijdens het rijden op te lossen?
Heb je het gevoel dat jouw paard met jou aan het wandelen is, in plaats van andersom?
Wil je beginnen met grondwerk maar weet je niet hoe?
Zou je graag bitloos willen rijden en kunnen sturen en stoppen op je zit?

Of je nu jong of oud bent, (on)bekend met Natural Horsemanship, springt, dressuur rijdt of mooie buitenritten maakt, ik help je graag verder!
Natural Horsemanship is er voor iedereen die een goede samenwerking met zijn/haar paard wil hebben op basis van respect, vertrouwen en plezier!

Ik ben Renske Smit, 20 jaar en woon in Haarlem.

Na mijn tussenjaar (september 2013 tot september 2014) kwam de Two Lazy Seven Ranch tegenkwam op Facebook. Ik ben bij hen op bezoek geweest en ben daar afgelopen jaar WorkingStudent geweest.
Daarnaast volg ik de instructeursopleiding. Voor het lesgeven en de theorie ben ik inmiddels geslaagd maar door tijdelijke fysieke oponthoud (waardoor ik tijdelijk niet kan rijden) moet ik nog een paar onderdelen van het rijden voor het laatste certificaat, de Pre Advanced, afronden. Deze hoop ik binnen een paar maanden af te kunnen ronden

Lesgeven geeft mij energie! Ik vind het super om mensen over bijvoorbeeld een (angst)drempel te kunnen helpen en nieuwe dingen te leren.
Veiligheid en plezier vind ik heel erg belangrijk. Maar misschien nog wel belangrijker "het waarom" achter oefeningen. Waarom rijden we licht op het juiste been, waarom is trailerladen lastig voor een paard etc.

Ik geef aan huis of stal les, met eigen pony of paard in de omgeving van Haarlem tot ongeveer 40 km. Voor lessen verder weg is veel mogelijk in overleg.

Wil je meer weten over mij en wat mijn visie is of bijvoorbeeld een les inplannen? Neem gerust een kijkje op www.kuddewerk.nl voor meer informatie of zoek KuddeWerk op op FB!

Deze advertentie is geplaatst op 1-10-2015 en is 373 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Renske Smit
E-mail: renske@smitberg.nl
Homepage URL: www.kuddewerk.nl
Woonplaats: Haarlem
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl