Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: paardenparadijs in omgeving Kilder / braamt

Korte omschrijving:

Hallo. Ik ga een paardenparadijs beginnen. Het is op loopafstand van de montferlandse bossen. Ik heb een hele grote wei van meer dan 2 ik denk zelfs wel 3 hectare met speelbulten ook komt er een waterplas en zijn er heel veel bomen. Er komt een overkapping of schuilstal zodat ze altijd lekker zelf kunnen bepalen of ze binnen of buiten willen staan. De paardjes zullen winters onbeperkt hooi krijgen en indien nodig zomers ook dit zullen we dan gezamenlijk in kopen. Kosten van de plek is 75 euro per maand per paard. Daar komt dan nog hooi bij. De bedoeling Is dat we de verzorging dan gezamenlijk zullen doen dmv een rooster. Je zult dan afhankelijk van het aantal mede stalgenoten een paar keer per week moeten voeren en eventuele medicatie moeten geven mocht een van de paardjes dit onverhoopt nodig hebben. Ik schat dat je gemiddeld ongeveer 125 euro per maand kwijt zal zijn voor alles bij elkaar. Even een paar voor mij belangrijke punten respect voor je paard en voor die van anderen. Ieder in zijn of haar waarde laten, geen geroddel maar gezelligheid voor zowel ons als groep als voor de paardjes. Eventueel wensen voor een rijbak of longeerbak valt ook over te praten. Heb je interesse laat het mij weten! Groetjes en misschien tot gauw

Uitgebreide omschrijving:

Hallo.
Ik ga een paardenparadijs beginnen. Het is op loopafstand van de montferlandse bossen.
Ik heb een hele grote wei van meer dan 2 ik denk zelfs wel 3 hectare met speelbulten ook komt er een waterplas en zijn er heel veel bomen. Er komt een overkapping of schuilstal zodat ze altijd lekker zelf kunnen bepalen of ze binnen of buiten willen staan. De paardjes zullen winters onbeperkt hooi krijgen en indien nodig zomers ook dit zullen we dan gezamenlijk in kopen. Kosten van de plek is 75 euro per maand per paard. Daar komt dan nog hooi bij. De bedoeling Is dat we de verzorging dan gezamenlijk zullen doen dmv een rooster. Je zult dan afhankelijk van het aantal mede stalgenoten een paar keer per week moeten voeren en eventuele medicatie moeten geven mocht een van de paardjes dit onverhoopt nodig hebben. Ik schat dat je gemiddeld ongeveer 125 euro per maand kwijt zal zijn voor alles bij elkaar.
Even een paar voor mij belangrijke punten respect voor je paard en voor die van anderen. Ieder in zijn of haar waarde laten, geen geroddel maar gezelligheid voor zowel ons als groep als voor de paardjes.
Eventueel wensen voor een rijbak of longeerbak valt ook over te praten.
Heb je interesse laat het mij weten!
Groetjes en misschien tot gauw

Deze advertentie is geplaatst op 31-7-2016 en is 873 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Lineke
E-mail: paardjes2@outlook.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl