Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Dagcursus zelf mestonderzoek doen za 1 oktober Venhuizen

Korte omschrijving:

Uit de praktijk blijkt dat 8 van de 10 paarden onnodig worden ontwormd. Behalve dat dit preventief behandelen u veel geld kost is het nadelig voor de gezondheid van uw paard en werkt het resistentie van de wormen voor de bestaande wormmiddelen in de hand. Mestonderzoek door middel van de Mc Mastermethode is wereldwijd de meest toegepaste methode om mestonderzoek op wormen uit te voeren. Bij dit mestonderzoek telt u met een speciale telkamer het aantal eieren in de mest onder de microscoop om een inschatting te kunnen maken hoe zwaar de wormenbesmetting bij uw paard is en met welke worm. Zodat u kunt bepalen of u moet ontwormen en met welk middel.

Uitgebreide omschrijving:

mestonderzoek

Uit de praktijk blijkt dat 8 van de 10 paarden onnodig worden ontwormd. Behalve dat dit preventief behandelen u veel geld kost is het nadelig voor de gezondheid van uw paard en werkt het resistentie van de wormen voor de bestaande wormmiddelen in de hand.

Mestonderzoek door middel van de Mc Mastermethode is wereldwijd de meest toegepaste methode om mestonderzoek op wormen uit te voeren. Bij dit mestonderzoek telt u met een speciale telkamer het aantal eieren in de mest onder de microscoop om een inschatting te kunnen maken hoe zwaar de wormenbesmetting bij uw paard is en met welke worm. Zodat u kunt bepalen of u moet ontwormen en met welk middel.

Opgeven kan via http://wormtest.biedmeer.nl/praktijkdagen

Deze advertentie is geplaatst op 14-9-2016 en is 237 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Arabesk
E-mail: jileeflang@gmail.com
Homepage URL: www.jantineleeflang.nl
Land: Nederland

mestonderzoek
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl