Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Paddock paradise in Kapelle (Zeeland)

Korte omschrijving:

Gezellig paddock paradijsje voor max. 5 paarden. Gemengde groep van merries en ruinen. Er is een verlichte rijbak, wasplaats en zadelkamer. In de buurt kun je leuke buitenritten maken.

Uitgebreide omschrijving:

Wei

De paarden krijgen onbeperkt stofvrij hooi / droog kuil (in de prijs inbegrepen). Verder kunnen ze 2x per dag krachtvoer/wortel oid krijgen (wat de eigenaar zelf koopt). Ze gaan dan ca. 15 minuten in een stal, waarna de deuren weer open gaan. Ze kunnen 24/7 zelf beslissen of ze binnen willen staan, in het zand willen liggen, of willen rondlopen over de track of verharding.
Er is een liksteen beschikbaar en 2x per jaar worden de paarden op wormen gecontroleerd en indien nodig ontwormd (bij de prijs inbegrepen).
De taken worden onderling verdeeld. Voor een nieuwe pensionklant komt dit neer op 2x per week alles uitmesten en voer geven. Op de andere 5 dagen geen taken. Eventueel kunnen extra klussen worden gedaan in ruil voor een lagere huurprijs.
Onze paarden hebben geen hoefijzers. Vanwege de groepshuisvesting willen we in ieder geval geen ijzers aan de achterhoeven.

Deze advertentie is geplaatst op 4-12-2016 en is 2252 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Faeble
E-mail: annethannewijk@yahoo.com
Land: Nederland

Wei
Hooibak
Kroelen
Stal
Track
Hooi eten
Verharding
Rijbak en stallen
Rollen
 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl