Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: alerte sensibele merrie te koop

Korte omschrijving:

Lieve sensibele merrie, sociaal naar mens en dier, werkt heel graag maar heeft wel een duidelijke hand nodig. Hoeft geen harde hand te zijn, wel consequent en eerlijk

Uitgebreide omschrijving:

Ze is 10 jaar, kruising fjord - pinto. Al is dit niet 100% zeker. Ze heeft een belgisch paspoort en is officieel een belgische pony.

Het is een lieve merrie die snel leert en graag werkt, ze was niet bekend met NH, heeft dit zeer snel opgepikt. Ze is goed in grondwerk omdat ze erg sensibel is en goed met je meedenkt.
Ze loopt nu 24/7 buiten in een kudde van 12 minishetlanders. Dit gaat goed al doet ze best eens vervelend naar de shets. Dit is precies hetzelfde gedrag als de shets alleen lijkt het bij haar veel meer omdat ze groot is tegenover de shetlanders. Het is normaal kuddegedrag en het is natuurlijk wel een merrie he ;-) Ze meet 1.50 maar oogt wat groter.

Ze is goed beleerd voor de koets, doet dit graag. Ik heb helaas geen koets dus bij mij alleen met lange lijnen gewerkt. Heb wel proefrit gemaakt bij oude eigenaar.
Ik werk vooral vanaf de grond met haar, ze is wel ingereden maar nog niet bevestigd. Ik heb helaas geen beschikking over een grote bak om te kunnen rijden. Ben afhankelijk van de wei welke de laatste weken niet bruikbaar is om te rijden. We oefenen wel op buitenrit, ze is goed verkeersmak en niet schrikachtig. Ziet wel alles maar is goed te controleren.

Het is een super paardje met een braaf en puur karakter. Ik doe haar weg omdat ik te weinig tijd heb, ik kan niet de tijd aan haar besteden die ik voor ogen had toen ik haar kocht. Daarbij is de echte juiste klik er niet en zou het oneerlijk zijn om haar te houden

Deze advertentie is geplaatst op 1-3-2017 en is 681 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Nouki
E-mail: rakkertje_@hotmail.com
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl