Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: GEZOCHT : mederijdster voor 9 jarige ruin, American Paint Horse

Korte omschrijving:

Ben jij die gemotiveerde paardenliefhebster die ik zoek om samen met mij een fantastisch paard te delen? Mijn geweldige (veel met behulp van grondwerk) getrainde paarden-ruin (165 schofthoogte) wacht op een liefhebbende jonge- of oudere dame die met en van hem wil genieten. Omgeving SOEST-SOESTERBERG.

Uitgebreide omschrijving:

Jason leeft in een prachtige paradise paddock in het bos, naast de Soesterduinen. In de ruinenkudde geniet hij 's winters op de track rondom de weide, in het bos, van onbeperkt goed hooi, een schuilstal en van zijn kuddegenoten. Zomers is hij dagelijks op de weide te vinden met zijn vrienden.

Op deze locatie is tevens een prachtige rijbak, met Agterbergbodem, zodat je deze vrijwel altijd kunt gebruiken voor grondwerk en rijden. Daarbij ook een goede roundpen met houten afwerking en een fijne bodem.
Op het terrein zelf kan al worden gewandeld aan de hand door een klein stukje bos en op wat lange paden. Er leven hier nog twee kuddes. De koudbloed ruinen en de warmbloed merries.
Mijn mede-stalgenoten zijn bijna allemaal bezig als recreatieruiter en met vrijheidsdressuur of een andere meer natuurlijke discipline. Het is een zeer prettige locatie, waar je als mens ook heerlijk kunt bijkomen na een drukke dag, of voor een drukke avond.

Ik heb Jason als veulen gekocht en sinds zijn tweede jaar vooral getraind met behulp van lichaamstaal. Momenteel neem ik les van Yacinta Feringa van All in 1 for Horses en begrijp de gevoeligheid van mijn paard steeds beter.
Jason is anderhalf jaar geleden onder het zadel geweest en kende toen stap, draf en galop met een lichte ruiter op zijn rug. Na een SI-gewricht ontsteking (veroorzaakt door een verkeerde stalling waarin hij stijf werd) en een jaar lang vrijheid op zijn nieuwe stalling in het paddock paradise zijn we nu weer rustig aan het trainen met hem. Momenteel nog grondwerk, maar mijn doel is om deze zomer hem weer te berijden. Hij is nu super fit en vrolijk en heeft er veel zin in. Voor Jason is het belangrijk dat je met de juiste energie werkt en vooral kleine hulpen durft te gebruiken, maar wel duidelijk grenzen kan stellen aan zijn inbreng en vrijheid.

Mijn motivatie om iemand te zoeken is dat ik net ben gescheiden en nu weer helemaal voor mijn eigen inkomen moet zorgen. Daarin kom ik zowel tijd als geld tekort om volledig zelf voor mijn paard te zorgen, maar ik wil hem NIET KWIJT! Ik kan hem twee keer per week bezoeken (woon in Amsterdam) en zoek iemand die dat ook twee keer per week kan doen. Meer is natuurlijk geen enkel probleem.
Ik vraag hiervoor 100 euro bijdrage in de stallingskosten en 35 euro voor de variabele kosten per maand.

Heb jij zin in dit unieke aanbod? Mail dan naar dorettepronk@hotmail.com of bel 0621208487. Een Appje mag natuurlijk ook. Hopelijk ontmoeten wij elkaar binnenkort en kunnen we samen dit prachtige paard zien galopperen langs de Soesterduinen in het bos.

Deze advertentie is geplaatst op 29-3-2017 en is 248 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Dorette Pronk
E-mail: dorettepronk@hotmail.com
Homepage URL: www.trailerladen.com
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl