Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Jeuk nu echt weg met Helmosan

Korte omschrijving:

Deze heilzame olie op basis van natuurlijk ingredi?nten kan zowel preventief als verzorgend worden aangebracht op de huid. De huid wordt gevoed, verzacht, bevordert de elasticiteit, stopt de jeuk is antibacterieel en insectenwerend. De olie kan worden gebruikt bij o.a. zomereczeem, midline, rasp, mok en ter verzorging van de huid en vacht en als bescherming tegen insecten. Bekijk de gebruikerservaringen op onze facebookpagina. www.facebook.com/helmosan

Uitgebreide omschrijving:

ZOMERECZEEM BIJ PAARDEN
Onze achtergrond is er ??n van ervaring. In mijn paardenopvang had ik vele paarden met milde tot ernstige zomereczeem en mok. Wij hebben vele producten en methodes uitgeprobeerd echter zonder afdoend en bevredigend resultaat. Na veel zoeken hebben we Helmosan ontdekt en bleek het een wondermiddel! Zelfs de shetlander, met de meeste erge vorm van zomereczeem die wij ooit hebben meegemaakt, die met open wonden ondanks deken en diverse middeltjes geen leven meer had, kon na behandeling zonder jeuk en zonder deken door het leven en groeiden zijn manen en staart weer helemaal aan. Ook onze merrie had een ernstige vorm zoals je op onderstaande foto kan zien. Ook zij is door het regelmatig insmeren van Helmosan nu verlost van jeuk en ongemak.

Gelukkig is er nu dus wel een middel om effectief de jeuk te bestrijden en de huid te herstellen om zo de kwaliteit van leven van het paard te verbeteren door de plekken te behandelen met Helmosan.

Deze advertentie is geplaatst op 21-5-2017 en is 593 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Helmosan
E-mail: info@helmosan.nl
Homepage URL: www.helmosan.nl
Telefoon 1: 0624409390
Straat en nummer: Heivlinderweg 63
Postcode: 1113LS
Woonplaats: Diemen
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl