Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Opleiding vertalen voor dieren deel 3

Korte omschrijving:

In Portugal, met en tussen de kudde van Vires Animaliae Genieten van de prachtige natuur en inzichten ontvangen over jezelf en de dierenwereld.

Uitgebreide omschrijving:

flyer

De dierenwereld leren kennen, en?begrijpen als jouw voorbeeld en leerschool: We gaan uitgebreid aan het werk met de dieren hier, als onze leerschool. Communicatie gaat veel verder dan een gesprek met een wezen. We richten ons nu op onszelf, alles begint namelijk bij onszelf. Wie ben jij, wat is jouw taal, en hoe ziet de taal eruit die jij verwoord naar een ander wezen. We werken weer met de 3 elementen: Lichaamstaal, Energie en Telepathie.
De natuur en dierenwereld brengen oneindigheid in jouw communicatie.
De trefwoorden van dit 3e deel zijn. Openheid, stilte, kracht, meditatie, inzicht, mededogen, blijdschap en een warm hart.
Er kunnen in dit deel maximaal 4 deelnemers meedoen, daar we de aandacht, en samenwerking met de paarden goed willen verdelen. Je mag in delen betalen als je dat graag wilt. Stuur ons een mail voor meer informatie, en/of inschrijving. Mail adres: info@vires-animaliae.com
Overnachten kan goed hier in, en bij het dorp in een B&B, ook daar kunnen we jullie bij helpen. Vluchten naar Lissabon zijn in deze periode goedkoop en je kan met de bus naar Evora, daar kan je opgehaald worden. Ook een auto huren is een goede, en goedkope optie.
Voor meer informatie en-of inschrijven, stuur ons een mail. ros.mo.elf@gmail.com
De paarden staan voor u klaar.
Warme groet
Monique Ros en de dieren.

Deze advertentie is geplaatst op 8-8-2018 en is 180 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Monique Ros
E-mail: ros.mo.elf@gmail.com
Homepage URL: www.vires-animaliae.com
Telefoon 1: 0031621375391
Woonplaats: Apeldoorn
Land: Nederland

flyer
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl