Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: TUBBEASE hoefschoen, voor bescherming en verzorging van de hoef

Korte omschrijving:

TUBBEASE hoefschoen te gebruiken bij o.a Hoefzweer, WLD, Rotstraal, Hoefbeschadiging, Hoefbevangenheid.

Uitgebreide omschrijving:

Tubbease

TUBBEASE
?
Een revolutionaire nieuwe rubberen HOEFSOK die 'ademt' terwijl de beschadigde hoef nog steeds wordt beschermd en geweekt. De gemakkelijk aan te brengen sok is ontworpen om te worden gebruikt bij de behandeling van de meest voorkomende hoefblessures
?
Uitgevonden door een hoofcare team uit Nieuw-Zeeland in samenwerking met een dierenarts, biedt de nieuwe ademende Tubbease-hoefsok een hygi?nische en beschermde voetbadomgeving voor de hoef terwijl het genezingsproces plaatsvindt, zonder de hoefwand te verzwakken en te verzachten, verklaart productontwikkeling manager, Jane Trowbridge.
?
?
De Tubbease-sok kan worden gebruikt als een droge dressing of een natte kompres. Niet alleen is het zeer effectief, zijn EVA foam rubberen zoolpad verlicht pijn voor het paard en verlengt de levensduur van de sok. Het kan worden gebruikt met een reeks remedies voor aandoeningen zoals hoefzweren, rotstraal, WLD, dunne zool, verwondingen, scheuren en algemene hoefbeschadiging.
?
De Tubbease biedt ook bescherming na de behandeling en verbetert het genezingsproces. Terwijl de behandeling van een hoefzweer een vrij standaard procedure is, is het grootste probleem, eenmaal gelokaliseerd en gedraineerd, het schoon houden van de wond tot deze genezen is. Het feit dat de meeste paarden in paddocks of andere onreine gebieden rondlopen, vormt een uitdaging voor elk toegepast behandelingssysteem.
?
In tegenstelling tot conventionele methoden om de hoef tijdens de behandeling te beschermen, is de Tubbease-sok snel en gemakkelijk in gebruik en kan eenvoudig worden gecontroleerd en opnieuw worden aangebracht. De zachte conforme sok vermindert ook het risico op huidbeschadiging.
Dit is geweldig nieuws voor iedereen, omdat het betekent dat er beter op de helende hoef kan worden gelet, wat leidt tot een effici?ntere genezing van de wond en een snellere terugkeer naar normaal voor het dier.

Deze advertentie is geplaatst op 7-11-2018 en is 128 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Turbohoof Solutions
E-mail: info@turbohoof-solutions.nl
Homepage URL: www.turbohoof -solutions.nl
Telefoon 1: 0623080849
Straat en nummer: Oude Veer 22
Postcode: 3353GS
Woonplaats: Papendrecht
Land: Nederland

Tubbease
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl