Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: masterclass anatomie van het paardengebit zondag 10 maart Venh

Korte omschrijving:

De masterclass anatomie van het paardengebit - wat elke professional in de paarden, therapeuten, instructeur en paardeneigenaar moet weten over het gebit en gebitsverzorging?. Ook al rij je bitloos en heeft je paard 24/7 toegang tot ruwvoer dan nog slijt het gebit niet vanzelf mooi recht af. Veel problemen met eten of rijden zijn terug te voeren op problemen met het gebit.

Uitgebreide omschrijving:

De masterclass ?anatomie van het paardengebit ? wat elke professional in de paarden, therapeuten, instructeur en paardeneigenaar moet weten over het gebit en gebitsverzorging. Ook al rij je bitloos en heeft je paard 24/7 toegang tot ruwvoer dan nog slijt het gebit niet vanzelf mooi recht af. Veel problemen met eten of rijden zijn terug te voeren op problemen met het gebit.

Je leert hoe je kunt controleren of je paard haken heeft en wat je zelf kunt zien en beoordelen aan de buitenkant van het paardenhoofd en aan de snijtanden en wat de signalen zijn van gebitsproblemen.

Je krijgt ook een behoorlijke dosis anatomie mee, de werking van het gebit en wat doet een bit in de mond van het paard. Verder gaan we in op handmatig versus elektrisch behandelen en wat is er belangrijk bij een behandeling van het gebit. De masterclass duurt ongeveer drie uur en bevat ook een stukje praktijk waarbij we gaan kijken naar wat je als eigenaar allemaal kunt zien en voelen aan de buitenkant van het paard m.b.t. het gebit. Kosten zijn 25,- euro per deelnemer. Opgeven via jileeflang@gmail.com

Deze advertentie is geplaatst op 3-3-2019 en is 40 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Arabesk
E-mail: jileeflang@gmail.com
Homepage URL: www.jantineleeflang.nl
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl