Gezocht

Gezocht

Gezocht: verzorg-bijrijdpaard gezocht omg. Ede / Lunteren

Korte omschrijving:

Ervaren, natuurlijke amazone op zoek naar vertrouwen, vriendschap en samenwerking.

Uitgebreide omschrijving:

Syam

Hallo allemaal,

Ik ben Suzanne, 33 jaar oud en op zoek naar een bijrijdpaard in de omgeving van Ede/Lunteren voor 1 a 2 keer p.w., waarvan in ieder geval 1 dag in het weekend.
Ik rijd van jongs af aan en heb vanaf mijn 16e bijrijdpaarden gehad waarmee ik voornamelijk bosritten heb gemaakt. Sinds 2005 ben ik actief bezig met NH/natuurlijk paardrijden. Vanaf 2010 rijd ik bitloos. Van 2012 t/m april 2019 heb ik in Frankrijk gewoond, waar ik een eigen pony heb gehad (een New Forest x Cob van 1.45 m., zie foto). Met hem heb ik les gehad in Centered Riding en Academische Rijkunst, en heb ik zadel- en bitloos door de Franse Jura gereden. Van 2010 tot 2017 heb ik in de redactie gezeten van VrijRuiter, het tijdschrift van de Nederlandse Vereniging Voor Recreatieruiters.
Ik ben op zoek naar een lief paard waarmee ik relaxte ritten kan maken over de Veluwe. Ook wandelen en grondwerk vind ik erg leuk om te doen. Op zijn tijd een beetje dressuur is ook fijn, maar voor mij geen must. Ik ben vooral op zoek naar vriendschap, vertrouwen, rust en samenwerking.
groetjes,
Suzanne

Deze advertentie is geplaatst op 1-7-2019 en is 61 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Syam
E-mail: suzanne.admiraal@gmail.com
Land: Frankrijk

Syam
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl