Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: zachtaardige merrie - vriendin voor het leven ** VERKOCHT

Korte omschrijving:

Zachtaardig, rustig en werkwillig zijn woorden die bij haar passen. Het is echt een paard waar je een hart connectie mee maakt, ze zou denk ik ook heel geschikt zijn als coaching paard.

Uitgebreide omschrijving:

Na lang nadenken toch besloten om afscheid te nemen van mijn lieve merrie.
Zachtaardig, rustig en werkwillig zijn woorden die bij haar passen. Het is echt een paard waar je een hart connectie mee maakt, ze zou denk ik ook heel geschikt zijn als coaching paard.

Afgezien van haar mooie afstamming is het een ervaren paard wat niet snel ergens van onder de indruk is, gevoelig maar zeker niet schrikkerig. Ook buiten rijden is prima met haar. Volgende week gaan we weer een aantal keer met haar buiten rijden, foto's volgen.

Alles aan dit paard klopt, ze heeft alleen een ruiter nodig die haar wat meer balans kan geven, dit is iets wat ik als onervaren ruiter niet kan.

Ik zoek voor haar iemand die het leuk vindt om met haar aan de slag te gaan met balanstraining / rechtrichten en lekker buiten rijden.
Parelli horsenality is RBI en af en toe komt ze uit haar schulp en zie je wat meer Left brain. Ze heeft een mooie her-start gekregen bij Aniek Pieterse en is nu klaar voor haar nieuwe leven.
Ze is te bekijken in Lisse (binnenbak aanwezig).

Deze prachtige KWPN PROK merrie gaat alleen naar een plek waar iemand met zachtheid en rust met haar aan het werk wil gaan, zeker geen handelaren of manege. Voor de juiste plek een redelijke prijs, incl goed passend zadel.
Afstamming: V: Scandic uit een Elite sport dressuur merrie van Metall x Elite, preferent, prestatie sport (dressuur) van Volckmar x ster preferent van Saluut.

Deze advertentie is geplaatst op 20-10-2019 en is 129 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Natuurpaard
E-mail: marjan@natuurpaard.nl
Homepage URL: www.natuurpaard.nl
Straat en nummer: Bergerweg
Postcode: 1862 PR
Woonplaats: Bergen NH
Land: Nederland

 

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl