Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Puur met Paarden in de stille Gascogne

Korte omschrijving:

Ga jij mee op paardencoach reis naar Frankrijk? Met een kleine groep leren we onszelf en elkaar beter kennen op een prachtige rustige plek. De week bestaat uit paardencoaching met IJslanders, yoga, rust, wandelingen door de prachtige natuur, persoonlijke ontwikkeling en gezond eten. Ben jij erbij?

Uitgebreide omschrijving:

Puur met Paarden in de stille Gascogne
Datum: meivakantie 2020 25 april- 2 mei 2020
Locatie: Gite Micalon, Gaujac, Frankrijk

Een week voor jezelf. In alle rust helemaal ontspannen op een fijne plek in Frankrijk: het prachtige heuvellandschap aan de voet van de Pyrenee?n. Maar tegelijk een reis naar binnen, je verbinden met je ware zelf en je balans hervinden. Zonder te navelstaren, met beide benen op de grond, en dat temidden van vier kleine vriendelijke paarden.

Deze paardencoachreis biedt je de mogelijkheid om op een ontspannen en krachtige manier te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Door het werken met paarden word je bewust van je patronen en kan je leren je hart te volgen. Paarden laten je namelijk zonder oordeel zien wat je je niet bewust bent of onderdrukt. Tijdens een sessie ervaar je hoe je non-verbaal communiceert e...n hoe het paard reageert op je innerlijke overtuigingen. Ook helpen paarden in het werken met grenzen, het oppakken van je eigen kracht. Met de aangereikte handvaten leer je die stukken in je dagelijks leven herkennen en veranderen. Zo kan je leven steeds vrijer en rijker worden.

De week wordt begeleid door twee ervaren paardencoaches, Maaike Goedhart-de Hoop en Nynke Groenewegen. We brengen ieder onze eigen competenties in, in een gevarieerd programma met paardencoaching, systematisch werk (familie-opstellingen), mindfulness, wandelingen met de paarden, natuurbeleving, yoga, buitenritten door de prachtige omgeving, qigong en aandacht puur voor jou!

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers, zodat we de week heel persoonlijk kunnen invullen en afstemmen op ieders behoefte. Maar verwacht geen compleet verzorgde vakantie: een helpende hand rond de maaltijden wordt gewaardeerd, we zorgen samen voor de paarden, en voor de sfeer. Ontspanning, diepgang en genieten staan voorop - en lekker eten! De maaltijden zijn soms vegetarisch, soms niet (behalve voor de vegetari?rs), maar altijd met lokale en/of biologische producten bereid, zo mogelijk uit Nynke?s biodynamische groentetuin. Je verblijft in een comfortabele kamer in de boerderij of gite.
Deze week is ook geschikt voor mensen die niks met paarden (denken te) hebben.

Data: 25 april - 2 mei 2020. Aankomst zaterdag, programma van zondag t/m vrijdag, vertrek zaterdag.

Kosten: ? 925 per persoon. Inbegrepen in de prijs: 7 overnachtingen in een eenpersoonskamer, alle maaltijden en koffie-/ theepauzes, coaching en therapie. Bij een gedeelde kamer betaal je ? 825 euro voor de week.
De reis komt voor eigen rekening. Met de auto is het ca. 1200 km vanaf Utrecht, en goed in 1 dag te doen. Met het vliegtuig kan je naar Toulouse met KLM-AirFrance, Easyjet, Brussels Airlines of Ryanair. We kunnen je evt. tegen een vergoeding van het vliegveld ophalen (in overleg, vlucht afstemmen met andere deelnemers).

Aanmelden kan bij
Maaike: info@puurmetpaarden.nl / 0614815736
Nynke: nynkequi@orange.fr / +33672362420.

Deze advertentie is geplaatst op 6-1-2020 en is 65 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Puur met Paarden
E-mail: info@puurmetpaarden.nl
Homepage URL: www.puurmetpaarden.nl
Woonplaats: Nederhorst den Berg
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl