Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Advisering weidebeheer

Korte omschrijving:

Wil je je weiden gezonder maken voor je paarden? Met meer laagproductieve grassen en gezonde kruiden? En tegelijkertijd ook waardevoller voor natuur? Problemen met onkruiden? Of groeit de weide juist niet goed? Vraag een adviesbezoek of begeleidingstraject aan.

Uitgebreide omschrijving:

Filippien Koornneef van Landerade adviseert door heel Nederland over ontwikkeling van gezonde paardenweiden. Over het algemeen is opnieuw inzaaien helemaal niet nodig, maar kan op basis van bodemonderzoek bekeken worden wat de bodem nodig heeft voor een goede ontwikkeling naar een gezonde paardenweide. Voor het ontwikkelen van een gezonde paardenweide is namelijk een heel ander beheer nodig dan voor gangbare koeienweiden.

Allereerst worden herstelmaatregelen toegepast zoals het aanvullen van tekorten van bepaalde voedingstoffen, het verbeteren van de structuur van de bodem of verbetering van de bodemgezondheid.
Daarna wordt middels een begeleidingstraject geadviseerd in het te voeren beheer waardoor laagproductieve grassen en gezonde kruiden gaan toenemen en onkruiden en hoogproductieve kruiden zullen afnemen.

Wanneer opnieuw inzaaien wel nodig is dan levert Landerade grassen- en kruidenmengsels die aansluiten bij de bodemomstandigheden van de weide.

En ook over eetbare, natuurlijke beplanting langs de weide, het paddock-paradise of erf kan Landerade uitgebreid adviseren.

Deze advertentie is geplaatst op 8-1-2020 en is 70 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Landerade
E-mail: info@landerade.nl
Homepage URL: www.landerade.nl/paardenwelzijn
Telefoon 1: 06-39843826
Telefoon 2: 0521-345067
Straat en nummer: Lange Drift 4
Postcode: 8438 SE
Woonplaats: Wateren
Land: Nederland


       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl