Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden:

Korte omschrijving:

Te lease / Te koop

Uitgebreide omschrijving:

Winne

Wegens omstandigheden zijn wij op zoek naar een leaser of een nieuw fijn baasje voor onze dierbare Winne.

Winne is een Connemara (? KWPN ? Zangersheide) van 15 jaar en 1.55m hoog. Winne is recreatief gereden en houdt vooral van buitenrijden, springen, trail en is dol op water. Winne is zelfstandig en niet snel onder de indruk. Ze gaat makkelijk alleen het terrein af. Ze is bomproof wbt groot verkeer, blaffende honden, koeien, fietsers, bruggetjes enz. Anderzijds kan een plastic zak in een weiland dan weer verdacht zijn waarbij ze in zichzelf kan keren. Als ze schrikt gaat ze niet rennen maar zakt ze even door haar benen.?

Winne houdt wat minder van dressuur en kan dan flegmatiek of juist pittig worden, maar met de juiste partner die inspeelt op haar interesses en behoeften kan er veel met haar worden bereikt. Winne is sensibel en slim, werken vanuit connectie is dan ook belangrijk voor haar.
Winne is niet geschikt als beginnerspaard en niet geschikt voor angstige mensen.

Winne kan genieten van getut, geknuffel en/of een massage, maar dan als haar pet ernaar staat. Het is wel een merrie zeg maar 😁

Winne gedraagt zich netjes in een kudde. Ze valt andere paarden (vrijwel) niet lastig. Ze heeft in een kudde een gemiddelde positie. Ze is meestal niet de leider maar kan dat wel zijn. Ze bungelt ook niet onderaan. Ze gaat graag ongestoord haar eigen gang. Ze voelt zich het fijnste in een wat grotere kudde (minimaal 5) met genoeg ruimte en keus.
Winne is 3 jaar bij ons geweest en is bij ons minimaal jaarlijks gecontroleerd en indien nodig behandeld door een multidisciplinair behandelaar (geen bijzonderheden). Ze staat zonder ijzers en is altijd op tijd bekapt. Ze heeft gezonde, sterke hoeven. Haar jaarlijkse entingen heeft ze altijd op tijd gehad. Ze is ieder jaar gecontroleerd en eventueel behandeld door een goede tandarts (geen bijzonderheden).

Een liefdevolle, geduldige en consequente partner die niet angstig is vinden wij het beste bij haar passen. Winne gaat alleen naar een geschikte nieuwe partner die haar een fijne, paardwaardige plek kan bieden. We zoeken daarom iemand die het op zijn/haar hart heeft om zijn/haar paard te huisvesten in groepsverband met voldoende ruimte en voldoende kwalitatief goed hooi, met de mogelijkheid tot schuilen.

Wij zouden graag in contact blijven en Winne misschien af en toe nog eens zien.

Winne kan ook worden geleased vanaf de huidige locatie. Dit heeft onze voorkeur. Voltijds of deeltijds, dit is allemaal bespreekbaar en kan een fijne proefperiode zijn.
Richtprijs is ?300,- pm, all incl. (huisvesting, voer, verzorging, dierenartskosten, tandarts, hoefsmid, ontworming, entingen, materialen).

We vragen voor Winne ?2500,-. Dit is inclusief al haar spullen.

Ben je enthousiast en pas je in dit plaatje? Neem dan gerust contact met ons op via naampje@gmail.com voor meer info en/of een kennismaking.

Deze advertentie is geplaatst op 9-5-2020 en is 33 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Winne
E-mail: naampje@gmail.com
Land: Nederland

Winne
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl