Gezocht

Gezocht

Gezocht: Verzorg(st)er/bijrijd(st)er gezocht

Korte omschrijving:

Voor een leuke Haflingerruin zoek ik een al even leuke verzorg(st)er/bijrijd(st)er. In Amstelveen noord voor 2 à 3 dagen per week.

Uitgebreide omschrijving:

Beertje

Het is de bedoeling dat de stal uitgemest wordt, pony verzorgd wordt en beweging gegeven. Hij is een gevoelig dier, daarmee bedoel ik ook met rijden. Ik zoek dus iemand die op een heel subtiele manier met paarden kan omgaan en rijden, want op deze gevoeligheid ben ik heel zuinig! Wat het overigens ook een superfijne pony maakt om mee om te gaan.
De pony kan zowel 'dressuurmatig' met 2 als 1 hand (neckreining) gereden worden. Hij wordt NIET traditioneel gelongeerd maar meer op de manier van Klaus Ferdinand Hempfling. Je moet niet bang zijn voor een huppeltje hier en daar, die doet hij namelijk (heel beheerst) op commando en het kan natuurlijk zijn dat je die in het begin wat zult moeten leren kennen. Tijdens het buitenrijden kan hij erg enthousiast worden, oftewel errug voorwaarts (dan komt de arabier in hem naar boven :)). Springen kan hij heel goed, maar heb ik (zeker in het begin) liever niet. Verder is Beertje een enorme hartensteler, een 'mensenpaard' ook.
Verdere vereisten:
- In de weekenden beschikbaar en een dag in de week (de dag kan soms wisselen, in overleg uiteraard).
- Niet te zwaar (onder andere omdat de pony met een boomloos zadel gereden wordt).
- Een bijdrage in de kosten.

Deze advertentie is geplaatst op 29-10-2006 en is 381 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Ianthe
E-mail: ianthe_xa@hotmail.com
Telefoon 1: 0612095634
Woonplaats: Amsterdam
Land: Nederland

Beertje
       

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl