Gezocht

Gezocht

Gezocht: Iemand om mijn lieve ruin mee te delen of aan uit te lenen

Korte omschrijving:

Ik ben op zoek naar iemand dicht in de buurt van Tilburg om mijn pony mee te delen. Als het verder weg is, wil ik hem graag helemaal uitlenen.

Uitgebreide omschrijving:

Door mijn studie heb ik niet de tijd om goed voor Bully te zorgen. Bully is een 12 jarige ruin van ong. 1.50 m hoog. Hij is braaf in de omgang en ook met rijden, maar je moet wel goed consequent blijven bij hem. Ik heb hem alleen recreatief bereden.

Nu staat hij nog bij mijn ouders, zij nemen ook de verzorging op zich.
Ik zou iemand in de buurt van Tilburg die samen met mij Bully wilt delen. Hij zou ook bij jou thuis gestald kunnen worden, of waar je maar wilt. Het grootste deel van de tijd is hij van jou, omdat ik heel weinig tijd heb.

Hem ergens anders, niet in de buurt van Tilburg zetten, zou eventueel ook kunnen, maar dan wil ik hem graag helemaal uitlenen.
Hij moet wel altijd op de wei kunnen en met andere paarden staan. Op het moment bekap ik hem volgens de strassermethode en ik wil dat dat of zo blijft of dat hij natuurlijk bekapt wordt.
Verder vind ik een pre als je affiniteit hebt met NH. Zelf rijd ik hem bitloos en wandel ik veel met hem. Ik ben een beetje bezig geweest met Parelli, maar heb weinig tijd, dus daar is niet veel van gekomen.

Deze advertentie is geplaatst op 7-1-2007 en is 625 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Margot van Lare
E-mail: margotje_1987@hotmail.com
Woonplaats: tilburg
Land: Nederland




   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl