Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: zomerkamp op texel met birger gieseke (voormalig parelli instr

Korte omschrijving:

Van 25 tot en met 29 juni is er een zomerkamp van birger op texel het is voor alle nhnivo's er wordt in twee groepen les gegeven je hebt halve dagen les en je kunt de rest van de dag vakantie vieren of bij de andere groep gaan kijken.

Uitgebreide omschrijving:

Van 25 tot en met 29 juni is er een zomerkamp van birger op texel het is voor alle nivo's er wordt in twee groepen les gegeven je hebt halve dagen les en je kunt de rest van de dag vakantie vieren of bij de andere groep gaan kijken.
De kosten zijn 385 euro incl onderbrenging paard en locatie huur. wel moet jezelf voor eigen overnachting zorgen.de boot kost met auto en trailer ongeveer 40 euro retour. als je na 26 april boekt wordt het wat duurder dan kost het 405 euro.
Ook zin in een betaalbare cursus op texel neem dan contact op met mij a.dallinga@wanadoo.nl of boek op de site van birger zelf http://www.birgergieseke.de/
De voertaal is engels en duits de ervaring heeft geleerd dat je echt niet een super beheersing hoeft te hebben van de engelse of duise taal om mee te kunnen komen.
groetjes,
adriana

Deze advertentie is geplaatst op 14-2-2007 en is 1259 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: adriana
E-mail: adriana.dallinga@gmail.com
Woonplaats: kommerzijl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl