Khani

Khanigeb 25-05-2002 V:Kubay Khan (Kubinec) M: Zarantha (Anthal)
Khani is onze Arabische hengst. Hij is 25 mei 2004 twee jaar geworden, dat is ook de datum waarop hij bij ons is gekomen.


HUHUHUHUHHHH kom hier lekker ding (ehmmm Khani... Jack is een RUIN!)Kom nou hier!!


GOTCHA!! En Jack denkt... "Wat met je hiermee?"Zo en NU is het genoeg aldus Jack, en na twee keer een harde trap uitgedeeld te hebben is Jack weer gewoon de baas.Afreageren op de schapen :-)Huhuhuhh dag dames!Zowww mannetje, dat heb je snel voor elkaar!!
Op een avond zijn we Khani kwijt. Hij is nergens te bekennen, hij staat niet bij de andere paarden, niet in de inloopstal, niet bij de ingang, we zien hem nergens en zijn eigenlijk een beetje ongerust. Khaaaaaani, waar ben je???
We zien van een afstand dus een koppie boven de rand van het paardenzwembad uitsteken. Oh nee, zou hij er in gevallen zijn??? Snel, er naar toe! En daar staat hij dus... "crunch, crunch, crunch...", helemaal op zn dooie gemakkie in het zwembad om de lekkere kantjes op te eten! Hahaha grapjas!We wilden eigenlijk wel eens iets doen met onze Bugs Bunny die we jaren geleden eens gekregen hebben... We vinden dat Khani als tweejarig hengstje best een konijn op zijn rug mag hebben ;-)
Eerst maar even rustig stappen, kijken wat hij er van vindt.Galopje kan er ook wel van af..Relaxxxx Mooi ontspannen drafje

En Bugs heeft nog steeds een Mega Grijns op zn konijnenhoofd ;-)

Hieronder nog wat foto's van hem...
www.paardnatuurlijk.nl

Teller