In de pers

In de pers

Op deze pagina een overzicht van onze persberichten, interviews en een aantal artikelen die we hebben geschreven naar aanleiding van publicaties van anderen.

Persberichten

Persberichten

Via de volgende link kom je terecht op het overzicht van al onze persberichten. Ook kun je je hier abonneren op onze persberichten, zodat je nieuwe persberichten automatisch ontvangt per e-mail en/of per RSS.

Persberichten


Interview Klaus Ferdinand Hempfling

Interview Klaus Ferdinand Hempfling

Mark Mottershead nam een interview af met Klaus Ferdinand Hempfling, Rachel Swan zorgde voor het Engelstalige transcript, en Karen Koomans schreef de Nederlandse vertaling.

Interview Klaus Ferdinand HempflingOnze websites Paard Natuurlijk en Hoef Natuurlijk behandelen spraakmakende onderwerpen. Spraakmakend, want we proberen vooral te laten zien hoe het in paardenland ook anders kan. We lokken discussies uit en prikkelen tot nadenken. Dat de belangstelling voor onze websites groot is merken we niet alleen aan het aantal bezoekers, dat met ruim 1500 bezoekers per dag best fors kan worden genoemd, maar ook aan de aandacht die we krijgen middels diverse publicaties en reacties, en de veranderingen die we teweeg brengen.

Reden tot vreugde dus, want elke publicatie verhoogt de aandacht die onze website krijgt, en hierdoor bereiken we nóg beter ons doel. Een enkele keer komen we echter iets tegen dat ons minder tot vreugde noopt, en waarop we graag eens willen reageren: Op de volgende pagina's geven we onze visie op een aantal publicaties en reacties die op ons betrekking hebben, of veranderingen die door onze invloed zijn ontstaan.

Politiek

Politiek

Wij stuurden een boek naar wat kamerleden en de minister van LNV, kregen nog antwoord ook, en de paardensector wordt gevraagd om met voorstellen te komen om het welzijn van paarden te verbeteren. Misschien is het toeval, misschien ook niet?

Politiek

Schending Auteursrechten

Schending Auteursrechten

Onze pagina's zijn populair, maar worden daarom ook graag gekopieerd. Er zijn echter grenzen aan wat wel en niet tolereerbaar is. In het volgende artikel beschrijven we een voorval waarbij uiteindelijk middels een kort geding het ongeoorloofd kopieren een halt moest worden toegeroepen.

Schending Auteursrechten

Natuurlijk Bekappers

Natuurlijk Bekappers

De Natuurlijk Bekapper is in opkomst. Reden tot vreugde, of zijn we terug bij af? Ondanks alle keurmerken, geheimzinnigheden, geïmponeer met medische termen, etc.: Er bestaat geen officiele opleiding tot Natuurlijk Bekapper. Lees hier meer:

Natuurlijk Bekappers

Pavo

Pavo

Pavo bedacht een list om op het succes van Paard Natuurlijk mee te kunnen liften... en prijkt graag met andermans veren. Lees en lach:

Pavo

Gevaren Natuurlijk Bekappen

Gevaren Natuurlijk Bekappen

Esther Franken schreef het epistel "De gevaren van natuurlijk bekappen", dat gewoonweg smeekte om een reactie van ons. We hebben er destijds meer dan een jaar mee gewacht, maar konden uiteindelijk niet anders dan de waarheid te onthullen...

Gevaren Natuurlijk Bekappen

Hoofcare

Hoofcare

De rijksgediplomeerde gebroeders van www.hoofcare.nl maken het helemaal bont. Dat Esther Franken het met de werkelijkheid niet zo nauw neemt weerhoudt hen er niet van een verbond met haar af te sluiten, en hun website www.hoofcare.nl met haar lasterlijke nonsens te ontsieren. Op de publicaties van deze heren valt nog wel meer aan te merken, reden genoeg dus om ook eens in de pen te klimmen.

Hoofcare
www.paardnatuurlijk.nl

Teller