Bodywarmer

Bodywarmer

Het aantal mensen dat de filosofie van Paard Natuurlijk een warm hart toedraagt blijft stijgen. Paard Natuurlijk is spraakmakend, maar veel van onze website-bezoekers willen graag een extra handje helpen om de traditionele paardenhouderij te laten zien dat het ook anders kan. Er was al een Anky-kledinglijn, voor een gezond tegenwicht was het opstarten van een Paard Natuurlijk kledinglijn onvermijdelijk.

bodywarmer

Uitvoering

Uitvoering

De bodywarmers op deze pagina worden geleverd met het Paard Natuurlijk logo op de voorkant, en ´┐Żn van onderstaande spreuken op de achterkant.

We hebben deze bodywarmers speciaal geselecteerd op hun bruikbaarheid door "paardenmensen":

Het zakje aan de voorkant is ideaal voor een GSM-telefoon; het is de meest onwaarschijnlijke plek waar je op terecht komt als je onverhoopt eens van je paard zou vallen.

De bodywarmer heeft een mooie groene kleur, en samen met de gele bedrukking wordt het een erg fraai geheel dat erg "Paard Natuurlijk" oogt.

Spreuken

Spreuken

In samenwerking met de leden van ons forum hebben we via de pagina Jouw Mening Telt! twee spreuken uitgekozen voor op de achterkant.

meer met minder

Méér met mínder

De spreuk "Méér met mínder" is eigenlijk op-en-top "Paard Natuurlijk": We doen erg veel dingen míder (of zelfs niet) maar krijgen er méér gezondheid, plezier en tevredenheid voor terug.

Wat vermíderen de "Paard Natuurlijk mensen" zoal?

En krijgen er... méér voor terug!
rijjijijzervrij

Rijjijijzervrij?

Het opvallende taalgrapje laat mensen even nadenken over wat ze nou eigenlijk lezen... En daarna staan ze verwonderd te kijken, want je paard heeft geen:

De spreuk is ook uitnodigend: "Ik ben al zover. En wanneer rijjijijzervrij?" Het is de nieuwste trend, toch?

Bestellen

Bestellen

Prijs

De bodywarmers kosten 35 Euro. Voor ons is dit een promotie-artikel, dus we berekenen slechts de inkoopprijs. De prijs is voor alle maten gelijk.

Maten

De beschikbare maten zijn: S,M,L,XL.

Let op! De bodywarmer valt vrij klein. We adviseren dan ook een ruime maat te kiezen.

Bestellen


www.paardnatuurlijk.nl

Teller