Venhuizen

! Op alle cursuslocaties van Paard Natuurlijk worden dezelfde cursussen gegeven. De opbouw en presentatie is overal gelijk. Er gelden dezelfde prijzen, je krijgt dezelfde cursusmaterialen, en de kwaliteit is eveneens uniform. Het enige wat verschilt is de geografische ligging en de mensen die de cursus leiden.

Informatie over de locatie

De locatie Venhuizen (vlakbij Enkhuizen) is de Noordwestelijke locatie van Paard Natuurlijk.

Faciliteiten

De cursus in Venhuizen wordt gegeven op een ruime boerderij, voorzien van moderne multimedia apparatuur.

Ligging

Venhuizen ligt in Noord-Holland, Vlakbij Enkhuizen. Venhuizen is zeer goed bereikbaar vanuit vele plaatsen uit het land (half uur vanaf Lelystad, drie kwartier vanaf Amsterdam, uur vanaf Zwolle, vijf kwartier vanaf Leeuwarden). Het is bovendien goed te bereiken met het openbaar vervoer Gedetailleerde routebeschrijving en adres worden circa een week voor de cursus toegestuurd.

De cursusleider

De cursus wordt gegeven door Jantine Leeflang. Jantine (1979) studeerde analytische chemie en is momenteel werkzaam als docent natuur- en scheikunde, ze zit sinds haar tiende in de paardenwereld. Jantine begon in 2004 met natuurlijk bekappen en heeft sindsdien vele paarden succesvol van hoefijzers gehaald en op net bekapte natuurlijke hoeven gezet en ze heeft door middel van het geven van deze cursus al vele paardeneigenaren geleerd hoe zij zelf de hoeven van hun paard bij kunnen houden. Ze is tevens freelance journalist geweest voor diverse paardenbladen.

Aanmelden

! Let op! Aanmelden kan op dit moment nog niet op de normale manier voor deze cursus. Jantine is wegens externe omstandigheden enkele jaren gestopt met het geven van de cursus en zij gaat dit in 2015 weer oppakken. De eerste cursus zal in september van dit jaar zijn. De exacte datum is nu nog niet bekend, vandaar dat aanmelden via de agenda nog niet kan. We hebben erg veel vraag om een cursus meer centraal in het noorden/westen van het land dus we zijn erg blij dat Jantine weer de mogelijkheid heeft om de cursus op te pakken! Zodra de datum op de site komt te staan, is er dus wel een kans dat de cursus direct volgeboekt zit. Wil je je verzekeren van een plaatsje op zo kort mogelijke termijn, mail ons dan even zodat je op de lijst gezet wordt en het als eerste hoort als de cursus online komt! Wil je de cursus gaan volgen en heb je nog geen multimediapakket? Dit kun je wel gewoon direct bestellen, financieel maakt het namelijk niets uit of je dat vooraf koopt, of tegelijk met de cursusaanmelding.

Via onze interactieve agenda kun je bekijken welke cursusdata en -locaties beschikbaar zijn en je online aanmelden.

Agenda

Dichter bij de bron kunt u niet zijn: Paard Natuurlijk is de eerste die begonnen is met het geven van cursussen Natuurlijk Bekappen.

www.paardnatuurlijk.nl

Teller