Fluovestje

Fluovestje
bodywarmer

Het aantal mensen dat de filosofie van Paard Natuurlijk een warm hart toedraagt blijft stijgen. Paard Natuurlijk is spraakmakend en veel van onze website-bezoekers willen graag een extra handje helpen om de traditionele paardenhouderij te laten zien dat het ook anders kan. Dat kan onder andere door dit opvallende veiligheidsvestje te dragen.

fluovest reflectoe

Er wordt in de paardenwereld veel ijzer gebruikt voor onze paarden: hoefijzers, bitten en sporen. Dat is jammer wat dit komt de gezondheid en levensgenot van het paard niet ten goede. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die dat inzien en steeds minder ijzer gebruiken onder, in en tegen het paard. Door het grote enthousiasme van mensen die de stap hebben genomen om zonder ijzer te werken met hun paard, heeft dit een sneeuwbal-effect en komen er meer en meer mensen die ijzerloos gaan rijden. Goed voorbeeld doet volgen!

Om dit effect te versterken hebben we deze fluoriserende vestjes op de markt gebracht met daarop de treffende tekst: "Goed gezien! Zónder IJZER!"

Verreweg de meeste mensen beginnen met paardrijden op een paard met hoefijzers en met een bit. Dat is niet zo vreemd, want dit "hoort zo", zo wordt je verteld. Voor de meeste mensen is het een behoorlijk grote stap om de hoefijzers en/of het bit weg te laten en voortaan zonder te rijden. De ene persoon heeft meer moeite met het weglaten van de hoefijzers, de ander meer met het weglaten van het bit. Dit is een normaal natuurlijk proces, ook voor ons is het proces naar ijzerloos in stapjes verlopen! Je mag wat ons betreft best met dit vestje rijden als je bijvoorbeeld nog wel met een bit rijdt, maar niet meer met hoefijzers. Hoewel we het, in het belang van het paard, wel heel erg toejuichen als uiteindelijk zoveel mogelijk mensen gewoon zonder beide zullen rijden.

De fluovestjes zijn opvallend van kleur. Het zijn veiligheidsvestjes, de strepen reflecteren bijzonder goed als er licht op schijnt. Je kunt de vestjes heel goed gebruiken als je met je paard rijdt, uiteraard als het schemerig of donker is, maar ook overdag vergroot het de zichtbaarheid enorm.

fluovest voorzijde

Behalve voor je veiligheid tijdens het paardrijden, kun je het vestje natuurlijk ook prima gebruiken tijdens evenementen om je visie over hoefijzers en/of een paardenbit op een leuke en opvallende manier uit te dragen.

Een klittenband-sluiting aan de voorzijde zorgt ervoor dat je het vestje zowel open als dicht kunt dragen.


  In het foto-album hebben we een speciale rubriek waar lezers van de website foto's kunnen plaatsen van zichzelf met het fluovestje, bodywarmer of iets anders om de filosofie van Paard Natuurlijk uit te dragen. Zie de fotorubriek Promotie.

Maten

De beschikbare maten zijn: M & XL.

Ben je niet al té groot of rond, dan kun je waarschijnlijk goed uit de voeten met de maat M.

Bestellen

We willen graag dat zoveel mogelijk mensen zo'n vestje zullen gebruiken, de prijs is daarom ook laag gehouden.

Verwijzing

www.paardnatuurlijk.nl

Teller