Onze webwinkel

Onze webwinkel

Snel en vertrouwd!

Snel en vertrouwd

Ondanks het relatief beperkte assortiment is onze webwinkel professioneel opgezet. Levering is snel, de status van de bestelling kan online worden gevolgd. Service vinden we heel belangrijk, we doen er alles aan om deze hoog te houden!

Vandaag besteld, morgen in huis
We streven er naar om alle bestellingen die voor 15 uur 's middags zijn voltooid en betaald, nog dezelfde werkdag te verzenden. Levering uitsluitend uit eigen voorraad, geen "doorverkoop".
Alleen de beste kwaliteit
We vinden de kwaliteit van onze producten heel belangrijk, we selecteren daarom de beste producten. Als er onverhoopt iets niet goed mocht zijn dan kan het te allen tijde worden geruild.
Privacy
Alle aan ons verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld, en worden nimmer gegevens doorgegeven aan derden. Persoonsgegevens worden enkel en alleen gebruikt voor de betreffende bestelling.
Online de verzendstatus volgen
Na het bestellen krijgt u een link doorgemaild waarmee u via onze website precies kunt zien wat de status van uw bestelling is, ook kunt u hier rechtstreeks uw vragen over de bestelling kwijt, deze worden binnen één werkdag beantwoord. Zie ook Mijn bestelling.
Belastingvrij voor buitenlandse ondernemers
Als u in het buitenland een bedrijf heeft kunt u het btw-nr doorgeven en koopt u in zonder dat u de btw hoeft te betalen.
Gemakkelijke en veilige (online) betalingsmogelijkheden
U kunt op zeer veilige manieren betalen. Snel, gemakkelijk en veilig via iDeal of PayPal of "ouderwets" en veilig via een normale overschrijving, hetzij via internetbankieren, hetzij via de post met een overschrijvingskaart van uw bank. We hebben zowel een Nederlandse als een Belgische rekening.

Verzending

Verzending
Verzendwijze
Wij verzenden uw bestelling via Post-NL (TNT-post) of DPD.
Bestellingen worden uitsluitend verzonden; we verkopen niet aan huis. Slechts in uitzonderlijke gevallen kan, na overleg, een bestelling rechtstreeks bij onze vestiging worden afgehaald.

Alle poststukken die niet door de brievenbus passen worden voorzien van een barcode met een track&trace nummer.
Verzendkosten
Onder verzendkosten verstaan we de kosten die gemoeid zijn met het verpakken en de verzending (shipping & handling). Hiernaast ziet u onze verzendkostentabel. Wanneer u iets bestelt zal, wanneer u naar de kassa gaat, vanzelf het juiste tarief worden berekend aan de hand van het gewicht en het land van bestemming.
We berekenen u overigens niet de werkelijke verzendkosten, deze zijn in het overgrote merendeel van de gevallen veel hoger: met name bij grotere bestellingen en bestellingen naar het buitenland kan het verschil hoog oplopen. We hanteren deze rekenwijze omdat we het bestellen van meerdere artikelen tegelijk niet willen ontmoedigen.

Voor bestellingen buiten Europa proberen wij een redelijke levertermijn te hanteren, maar voor sommige landen kan dit kostbaar uitpakken. Indien u geen bezwaar heeft tegen een verzendwijze die enkele weken(!) in beslag neemt is vaak een goedkoper tarief mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
Wij krijgen onze producten standaard in degelijke, 'mooie' plastic verpakkingen. Omdat we het zonde vinden voor het milieu dat er overbodig plastic wordt gebruikt, hebben we ze verzocht om de verpakking te reduceren en zo weinig mogelijk te gebruiken. Het nieuwe zakje voor bijvoorbeeld de Barebackpad is 25 gram in plaats van 125 gram. Als wij 100 pads hebben verkocht, scheelt dit dus alweer 10 kg aan plastic! Het nadeel is dat de klant de producten in een minder fraaie verpakking krijgt, maar we gaan er van uit dat een ieder liever gaat voor een beter milieu. Op dit moment zijn er nog oude en nieuwe verpakkingen, maar alles wat nieuw bij ons binnenkomt zit voortaan in de lichte, eenvoudige verpakkingen.
Levertijd
Wij verzenden uw bestelling zo snel mogelijk. In de meeste gevallen geldt dat wanneer de bestelling inclusief de betaling voor 15:00 uur wordt voltooid, het dezelfde werkdag nog aan u wordt verzonden.

Als u vooruitbetaalt per bank en niet per iDeal of PayPal, kan het enkele dagen duren alvorens het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. De levering is minder snel maar wij controleren dagelijks de rekeningen, dus als het 's ochtends bij ons is bijgeschreven wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Als een product onverhoopt niet op voorraad is, wordt u hier altijd binnen een werkdag van op de hoogte gesteld. Mocht het zo zijn dat u de levertijd te lang vindt duren, dan kunt u de bestelling annuleren en storten wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen retour op uw rekening.

Wij maken gebruik van de normale postbezorgdienst Post-NL (voorheen TNT-post) en voor zwaardere pakketten van DPD. In 95% van de gevallen geldt dat wanneer een bestelling binnen Nederland de ene dag wordt verstuurd, het de andere dag bij u wordt bezorgd.

Bestellingen naar andere landen dan Nederland duren langer maar alles wordt met priority verzonden.
Verpakking
Onze verzendingen worden degelijk maar milieuvriendelijk verpakt. Wij proberen zo weinig mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Voor de meeste producten hebben we kartonnen verpakkingsmateriaal dat precies om het product past zodat er geen vulmaterialen nodig zijn. We weten uit ervaring dat de meeste mensen ook niet geïnteresseerd zijn in een pakbon, reclamefolders, een extra factuur, etc. dus die krijgt u van ons dan ook niet. Wie graag een factuur wil kan deze zelf uitprinten via het menu Mijn Bestelling, of ons verzoeken om de factuur bij te voegen. Op deze manier besparen we zoveel mogelijk grondstoffen en komt u niet met een overvolle afvalbak te zitten.

Betaling

Betaling

Er zijn diverse manieren waarop u bij ons kunt betalen.

iDeal
iDeal logo
Meer informatie
over iDeal...
Betalen met iDeal is mogelijk voor klanten van Triodosbank, ABN AMRO, SNS Bank, Fortisbank, ING Bank, Postbank en Rabobank. iDeal is een supersnelle en veilige betaalmethode. U betaalt via uw eigen vertrouwde beveiligde (https) internetbankieren website. Wij krijgen uw bankgegevens niet te zien, we krijgen wél direct een melding dat u heeft betaald en kunnen dus direct tot verzenden over gaan. Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.
PayPal / Credit Card
PayPal
Meer informatie over PayPal...
Betalen met Paypal is mogelijk voor Nederlandse en internationale klanten. PayPal werkt super snel, veilig en handig. U kunt de transactie binnen enkele seconden voltooien. U hoeft niet lid te zijn van PayPal, iedereen kan via de beveiligde site van PayPal met een geldige credit card betalen. De gegevens van uw credit card voert u in op de beveiligde (https) website van PayPal, wij krijgen de gegevens niet te zien. Als u de gegevens heeft ingevoerd en de betaling is voltooid komt u weer op onze website terug. Wij krijgen direct een melding dat u heeft betaald en kunnen dus direct tot verzenden overgaan. Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.
Vooruitbetaling per bank
U kunt natuurlijk ook geld overmaken via internetbankieren of gewoon met een overschrijvingskaart naar onze Nederlandse postbankrekening, of onze Belgische Fortisrekening. Afhankelijk van uw bank kan het een tot meerdere dagen duren alvorens het te betalen bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Alle benodigde gegevens voor voordelige internationale overschrijvingen zoals IBAN en BIC/SWIFT worden na het plaatsen van de bestelling verstrekt. U kunt deze gegevens ook vinden onder contact.
Kadobon, Prijsvraag, Lezersaanbieding
U kunt (een gedeelte van) uw bestelling betalen door een code in te voeren van een Kadobon of van een Lezersaanbieding. Plaats hiervoor de bestelling en klik als dit is voltooid op "Betalingen", ga vervolgens naar het scherm "Kadobon" om de specifieke code in te voeren. Het betreffende bedrag van de bon wordt van het totaal afgehaald en het eventuele restant kunt u door middel van een van de andere betalingswijzes voldoen.

BTW teruggave

BTW teruggave

BTW (Belasting Toegevoegde Waarde) wordt ook wel omzetbelasting genoemd. In het buitenland vaak aangeduid als VAT (Value Added Tax).
Alle op onze website genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In een aantal gevallen is het mogelijk om BTW-vrij te bestellen, of de BTW terug te krijgen:

Nederlandse ondernemers
Wij verzenden niet automatisch een factuur. De factuur kunt u zelf uitprinten in het menu Mijn Bestelling. Op deze factuur staan de BTW-bedragen genoemd die u bij de aangifte van uw omzetbelasting als voorbelasting mag aftrekken. Indien u een door ons gedrukt exemplaar van de factuur verlangt dan kunt u uw wens middels het opgeven van een bericht bij de kassa aan ons kenbaar maken.
Ondernemers overige EU-landen *)
Wij mogen u de artikelen BTW-vrij leveren indien u uw BTW-nummer opgeeft. Bij de kassa wordt automatisch naar een BTW-nummer gevraagd indien u bij het bezorgadres een EU-land opgeeft. Uiteraard zijn wij verplicht het nummer te controleren, zorg dus dat u geen fouten maakt bij het invullen omdat dit tot vertraging bij de afhandeling van uw bestelling kan leiden.
Buitenlanders buiten de EU-landen *)
Wij berekenen geen BTW wanneer het bezorgadres buiten de EU ligt. In plaats daarvan zult u mogelijk inklaringskosten moeten betalen in het land van bestemming. Meer informatie hierover kunt u het beste krijgen bij de douane in het land van bestemming.
*) Deze regeling is uitsluitend van toepassing wanneer wij de bestelling verzenden naar het buitenland. Als u als buitenlander de bestelling laat afleveren op een Nederlands adres is er voor de fiscus geen sprake van export en moeten wij u helaas BTW berekenen. Bij het verlaten van het Nederlands grondgebied kunt u dan wel zelf bij de belastingdienst de BTW terugvragen (telefoon 0555385385).

Retour

retour

Ongeopende en niet gebruikte artikelen mogen binnen 7 dagen retour worden gestuurd, u ontvangt het aankoopbedrag dan binnen 7 dagen terug op uw rekening. Neem altijd eerst contact met ons op alvorens u het product retour stuurt. Retourzendingen moeten voldoende zijn gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde zendingen worden geweigerd en weer retour afzender gestuurd. Indien een artikel retour moet worden gestuurd door een fout van onze kant, vergoeden wij uiteraard uw verzendkosten.

Keurmerken

Keurmerken

Zonder zorgen

Slapen wij zoveel dat we onze webwinkel en service voor onze klanten vergeten? Nee, integendeel ;-) Maar u als onze klant kunt zich wel zo gerust voelen over de bestelling, aflevering en service!

Misschien vraagt u zich af waarom onze webwinkel niet is volgeplakt met logo's van keurmerken voor webwinkels? Welnu, wij hebben dit uiteraard overwogen maar voor een webwinkel van ons formaat zijn de jaarlijkse kosten hiervoor te hoog. Daarnaast is naar onze mening het risico voor u als consument niet groot: Onze webwinkel is geen op zichzelf staand iets maar onderdeel van een interactieve website waar mensen overal real-time reacties kunnen schrijven. Als wij onze beloftes niet nakomen dan zou u dat overal op de website kunnen lezen. (Tenzij we de hele website 24 uur per dag screenen, maar dat zou voor een website van dit formaat een onbegonnen opgave zijn). Áls er onverhoopt iets mis mocht gaan met uw bestelling dan hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen, we lossen het naar uw wensen op. Service vinden we heel belangrijk, we doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden!

Meer informatie

Meer informatie

Zakelijke informatie en contactgegevens zoals bankgegevens, post- en emailadres, inschrijvingsnummer KvK, kunt u vinden op de Contact pagina.

www.paardnatuurlijk.nl

Teller