Partner regeling

Kom je samen met een (niet inwonende) vriend of vriendin? Laat dan iedere deelnemer zich individueel aanmelden.

Wil je samen met een gezinslid komen? We begrijpen dat je dan niet voor iedereen een eigen Multimedia-pakket "Natuurlijk Bekappen" nodig hebt.

Je kunt daarom tijdens het aanmelden aangeven dat je samen met een partner komt (een ander gezinslid mag natuurlijk ook). Deze personen krijgen dan een korting van 40 Euro (en betalen dus 95 Euro), maar ontvangen natuurlijk niet een eigen multimedia-pakket.

Om gebruik te maken van deze regeling vul je in het hokje "Partners" het aantal extra deelnemers in. Als je alleen komt staat het op dus nul, als je je partner meeneemt op 1. Neem je nog meer huisgenoten mee dan verhoog je het getal in het hokje "partners" overeenkomstig.

! Deze regeling is nadrukkelijk alleen bedoeld voor gezinsleden. Natuurlijk hoef je niet je trouwboekje of uittreksel uit het bevolkingsregister mee te nemen, maar voordat je besluit om de hele rijvereniging als gezinsleden op te geven, bedenk eerst het volgende:
Het Multimedia-pakket "Natuurlijk Bekappen" is een belangrijk en onlosmakelijk onderdeel van de cursus. Het is niet alleen de bedoeling dat je dit pakket grondig doorneemt voor je aan de cursus deelneemt, maar ook dat je dit pakket als naslagwerk gebruikt wanneer je zelf de hoeven van je paard wilt gaan bijhouden. We vinden het daarom niet zo'n goed idee als je van deze regeling gebruik maakt wanneer niet alle deelnemers gemakkelijk over het multimedia-pakket kunnen beschikken.
www.paardnatuurlijk.nl

Teller