"Zomereczeem onder Controle"

Zomereczeem


Zomereczeem onder controle
door Mariëlle de Vries - Behrens

Wat is het?

Wat is het?

Achterzijde van het boek:

Zomereczeem is een veel voorkomende, lastige aandoening bij paarden. Alle paarden kunnen er last van krijgen, ongeacht het ras. Dit boek gaat in op de mogelijkheden om op een zo natuurlijk mogelijke manier de jeuk die gepaard gaat met zomereczeem te verminderen. Dit is niet alleen voor het paard van belang, maar ook voor de eigenaar die vaak ten einde raad is.

Zomereczeem Onder Controle legt duidelijk uit wat de oorzaken van het ontstaan van zomereczeem zijn. Daarnaast gaat het boek diep in op de verzorging van het paard met zomereczeem qua weidebeheer, voeding en wormbestrijding. Tevens komen de medische aspecten omtrent stress, immuunsysteem en organen aan de orde. Tot slot worden per medisch aspect natuurlijke middelen besproken die een positieve bijdrage kunnen leveren tot de vermindering van zomereczeem.

Zomereczeem Onder Controle is geschreven door Mariële de Vries Behrens. Zij is gediplomeerd natuurgeneeskundige voor paarden. Sinds 2004 heeft zij haar eigen praktijk Hippos Eternity. Hobbymatig rijdt zij nationaal ZZ-licht dressuur met haar paard Oscar de la Renta.

Het boek telt 98 bladzijden en is geheel in kleur.

Bestellen

Bestellen

Reacties

Reacties

Als je het boek hebt gelezen kun je hieronder vertellen wat je er van vindt.

Delen

Delen
www.paardnatuurlijk.nl

Teller