Foto-Album

Foto-Album

Eerste keer zelf hoeven bijgewerkt. Graag feedback!!!!!!!!!!!!!

Door Es, 21-6-2007.1431 keer bekeken.

Vorige week bekapt door Wim de Leeuw, en nu na een week zelf voorzichtig bijgewerkt.


Mijn Paard is al sinds pinksteren in lichte mate hoefbevangen, na een tip van Jolanda op het forum hoef natuurlijk heb ik Wim de Leeuw erbij laten komen en die heeft hem in heel goed overleg met mij heel drastisch kort gemaakt, had hoge hielen, last van flares maar de witte lijn zag er redelijk goed uit (gelukkig).
Het resultaat van deze bekapping was dat hij helemaal geen stap en dan ook echt geen stap meer kon zetten op verharde ondergrond, maar Wim die had me daarover goed geinformeerd en ik had de andere dag al gelijk de hoefschoenen van Marquis om zijn voorhoeven zitten, dus iedere dag de afgelopen week heb ik stukjes met hem gewandeld en dat ging/gaat geweldig.
Nu een week later heb ik de hoeven zelf voorzichtig bijgewerkt met de vijl, ook op advies en na een duidelijke uitleg van Wim.
En het mooiste is hij kan al weer wel heel voorzichtjes lopen op verharde ondergrond.
Maar omdat Wim een heel eind uit de buurt woont van mij heb ik helaas ( en hier in de regio zit verders geen goede natuurlijk bekapper) geen goede feedback, dus vandaar deze foto's hier, alle feedback is heeeeeeeeeel welkom.
Groetjes Esje

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 



















Twister
 


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.paardnatuurlijk.nl