Foto-Album

Foto-Album

Dagboek Avanti - vervolg: Weer een stapje verder.

Door Herman, 16-2-2009.1257 keer bekeken.

Zaterdag ging ik alleen oefenen. Ik wilde kijken of ik ook met Avanti kon werken zonder de hulp van een trainer of een begeleider.
De foto's zijn deze keer van Julie van Uranie, en enkelen van mijn gsm.
Julie, merci voor de schoon beelekes.


Ik wou een boswandeling aan de hand gaan maken. Sophie vroeg of ze mee mocht. Zij wilde ook eens proberen of Zorbia in volle vrijheid met haar meewandelt.
We zijn het boswachterspad opgegaan. Avanti op kop. Dan vraagt Sophie of ik het niet eens zou proberen om op Avanti te stappen. Hij was ten slote toch nog niet afgezadeld.
Eigenlijk wilde ik de eerste stappen op de rug van Avanti in het bos maken onder begeleiding. Ik had bovendien mijn tok (cap voor de Noorderburen) niet bij. Die had ik op de Poedertoren achtergelaten.
Maar langs de andere kant, 't was zo'n schoon weer, Sophie zat al op haar paard, en ik dacht: "Ach, 't is maar het boswachterspad terug richting Poedertoren". Ik ben dus opgestapt. Avanti volgde Zorbia. Tot Sophie een fotootje wilde maken met mijn gsm. Avanti passeert Zorbia en loopt nu eerst. Hij maakt zich meteen nog een beetje groter dan hij al is en stapt fier en zelfverzekerd het boswachterspad terug af. Aan de rijweg gekomen heb ik hem gewoon sil gezet, en ben ik terug afgestapt.
De eerste buitenwandeling (van maar 500 meter) met Avanti onder het zadel is dus ook ingestapt.
Eddy was inmiddels op de Poedertoren gearriveerd, en hij zag dat het goed was (allé, dat denk ik toch :-) )

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 



Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.paardnatuurlijk.nl