Foto-Album

Foto-Album

Nog even Allegra

Door Piet, 1-4-2009.1532 keer bekeken.


Coen Buytaert is geweest vanmiddag en heeft Allegra behandeld.
Een gecompliceerd probleem, zo noemde hij het en heeft er hard aan staan werken. Heel in het kort : in de rug zaten geen voelbare problemen. De lendenwervels heeft hij rechtgezet en tussen de kaken achter het hoofd heeft hij de bloedsomloop gestimuleerd en het evenwichtorgaan behandeld.
Voorlopig mag ik 10 dagen niets met haar doen, maar daarna adviseerde hij om met haar op de manier waarop ik dat in mijn hoofd heb te gaan werken, omdat de keiharde spieren in haar 'lage ' bil echt nog wel een heel stuk kunnen verbeteren.
Ik heb de foto van haar achteraf gemaakt en of het nou toeval is weet ik niet, maar het is me nooit eerder gelukt om haar achterbenen zo netjes recht op de foto te krijgen, altijd stond 1 been onder haar lijf en het ander er min of meer buiten. Dit zou betekenen dat ze nu vanachter een stuk rechter staat dan voor de behandeling...
Ah ja, omdat we een half uurtje moesten wachten op Coen, heb ik haar even leren voetballen met de BBMB ( Big Blue Monster Ball ) In het begin was ze een beetje ongerust, maar binnen de kortste keren sloeg ze met haar hoofd en trapte ze met haar voeten tegen de bal en bewust de bal tegen haar buik laten rollen gaf geen enkele negatieve reactie meer.... heb ik soms al meer verteld dat het een onwijs cool en slim paardje is? 'k geloof et wel he ? :-)

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 



     


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.paardnatuurlijk.nl