Foto-Album

Foto-Album

Mijn knappe kerel

Door Steffi Hermans, 2-4-2009.855 keer bekeken.

Mijn veulentje geboren op vrijdag 6 maart om 21u50


Hej allemaal,
ik heb hier eigenlijk nog nooit een topic gezet, dus vind het hoog tijd om dat te doen.
Zoals in de beschrijving al geschreven staat is op 6 maart om 21u50 ons veulen geboren. Het kwam allemaal nogal onverwacht (we wisten namelijk maar een maand op voorhand dat ze drachtig was), maar het is een knap hengsteveulen geworden.
Alles ging super vlot. Het veulen stond op ongeveer 15 minuutjes (nogal onstabiel) op zijn beentjes en de nageboorte was er op een goed halfuur af. Mams bleef wel een twintig minuutjes uitgeput liggen, maar voor de rest geen pijnlijke naweeen gehad ofzo. Toen de kleine wou drinken wist ze niet goed wat de bedoeling was en stond ze maar heel de tijd rondjes te draaien wanneer het veulen bij haar uiers wou. Maar na een tijdje snapte ze het. Het veulen is Khalil genoemd wat vriend betekend.
Hij is nu bijna een maand oud en een echte durver. Een deugniet en ook wel een beetje brutaal, maar hij begrijpt erg goed wanneer hij te ver gaat en wanneer niet en hij aanvaard erg goed grenzen. Hij kan al meelopen aan het halster en touw, kan al voetjes geven (en laten uitkrabben), heeft al op de trailer gestaan (zonder touw en halster) samen met zijn mama en is helemaal niet mensschuw.

Selecteer weergave
Kleine foto'sKlik op de individuele foto's voor een vergroting
Grote foto'sAlle foto's vergroot met beschrijving
 

foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 5
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10
Foto 11
Foto 12
Foto 13
Foto 14
Foto 15
Foto 16
       


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Losse reacties:

www.paardnatuurlijk.nl