Advertenties

Advertenties

Natuurlijk Bekappers

De onafhankelijke lijst van Natuurlijk Bekappers (let op: iedereen kan zich Natuurlijk Bekapper noemen, de mensen die hier staan hoeven niet volgens de Hoef Natuurlijk visie te bekappen of professioneel bekapper te zijn)

Er voldoen 101 advertenties van deze rubriek aan het selectiecriterium.

Arnoud de Vries3-4-20
Arnoud de Vries - natuurgetrouwe bekapperMeer info
Natuurlijk bekapper voor regio Zuid-Holland, max. 50 km van Den Haag. Ik heb een rustige energie waardoor uw paard of pony meestal ook rustig wordt. Ik neem de tijd voor uw paard of pony.

Marjanka Lever14-1-18 Eerste foto
Natuurlijk bekappen provincies Dr-Gr-grensstreek DldMeer info
Professioneel fulltime natuurlijk bekappen, opleiding USA / UK Liberated Horsemanship (afsplitsing Jaime Jackson ISNHCP); Certified Hoof Care Practioner. Uiteraard aanvullende clinics en cursussen gevolgd, waaronder David Landreville etc.

Natuurlijk Bekapper27-10-17 Eerste foto
Natuurlijk bekapper (vrouw) met opleiding heeft nog plek vrij!Meer info
Natuurlijk bekapper (vrouw) heeft nog plek vrij! Opgeleid en gespecialiseerd, voor zowel hoefonderhoud als hoefaandoeningen. Landelijk werkzaam, maar voornamelijk opererend in regio's/provincie Veluwe, Betuwe, Maas en Waal, Rivierenland, Bommelerwaard, Achterhoek en Brabant. Werkend onder de naam Hoefsmederij 't Hoefijzertje maar dus ook zeer kundig in het Natuurlijk Bekappen.

Tanja Fomenkova13-10-17
Strasser bekapper BelgiMeer info
Gediplomeerde bekapper Strasser methode (opleiding van 2 jaar), gespecialiseerd in probleemhoeven, werkgebied overal in Belgi

Peter Leijssenaar5-5-17 Eerste foto
Natuurlijk bekapper in Drenthe Groningen Friesland DuitslandMeer info
Op school leer je het traditioneel bekappen van het paard.Toch helemaal omgegaan voor het natuurlijk bekappen. Dit door stage te lopen bij een natuurlijk bekapper die het al heel veel jaren doet, het was voor mij een hele nieuwe ervaring en heb mijn passie dan ook hierin gelegd.

Mirthe Claes3-5-17 Eerste foto
bekapster regio Antwerpen. paarden, ezels en geitenMeer info
Ik bekap paarden, ezels en geiten als student ondernemer. Ben opzoek naar klanten!

Marlies Sanders26-4-17 Eerste foto
Natuurlijk bekappen en begeleiding bij zelf bekappen in ZeelandMeer info
Op de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden kom ik bekappen en/of helpen bij zelf bekappen... Ook geef ik cursus op de nieuwste locatie van Paard Natuurlijk, Nieuwdorp!

Monique renooij11-4-17 Eerste foto
Natuurlijk bekapper Noord-holland en omstrekenMeer info
Ik ben monique renooij en natuurlijk bekapper in Noord-Holland en omstreken, heeft u paard hoef problemen of bent u op zoek naar een natuurlijk bekapper dan kunt u mijn gerust contacten voor een afspraak.

Michel Schoffelen5-2-17
natuurlijk bekapper regio belgische provincie limburg, luik en Meer info
ervaren natuurlijk bekapper , rustige omgang met paarden . neemt de tijd .

Marwin Leidekker28-7-16
Hoefverzorging en pasconsult Gr Dr Fr Ov en GeMeer info
Op zoek naar een natuurlijk bekapper? Of iemand die u helpt bij het aanmeten en aanschaffen van hoefschoenen?

Arabesk3-7-16 Eerste foto
Natuurlijk bekappen in Noord-Holland Meer info
Wij bieden begeleiding bij het zelf natuurlijk bekappen voor paardeneigenaren die de cursus hebben gedaan of gaan doen. Indien nodig kunnen wij de eerste bekapping voor u doen, zodat u daarna de hoeven kunt bijhouden. Jantine bekapt al meer dan tien jaar haar eigen paarden en die van anderen. Heeft veel ervaring opgedaan met veulens en jonge paarden toen ze een paar maanden na haar studie werkte op een paardenfokkerij. We houden onze kennis up to date en volgen regelmatig bijscholingen

Anton Hooymans9-12-15
Natuurlijk hoefbekapper midden Nederland met hoefschoenenpsservMeer info
k werk als professioneel hoefverzorger/hoefbekapper vanuit Boven Leeuwen. Als hoefbekapper ondersteun ik paardeneigenaren die zelf de hoefverzorging van hun paard doen en ik bekap de paarden van eigenaren die om welke reden dan ook het bekappen liever niet zelf uit voeren. Ik kan mijn manier van hoefverzorgen/bekappen het beste omschrijven als modern, natuurlijk, anatomisch correct.

Bj16-9-15
Natuurlijk Bekappen voor paarden, pony's en ezels.Meer info
AANHCP/ISNHCP Gecertificeerd Natuurlijk Bekapper, werkzaam in Midden Nederland en Duitsland.

roweentje3-7-15
NB Gezocht omg AntwerpenMeer info
Ik zoek met redelijke spoed een NB voor regio Zandhoven (Tussen Antwerpen en Herentals) voor mijn jaarling tinker. Zijn stand is ongelijk, 1 voetje schuift wat onderuit.

Marco Heijselaar12-5-15 Eerste foto
anatomisch natuurlijk bekapper met holistische insteek, door heMeer info
Bekapper met een holistische insteek,ik kijk naar het totaal plaatje, geef u goede adviezen en begeleiding, ook uw paard heeft recht op een gezonde hoef! neem contact met mij op: www.ilkajapaardenhoeven.nl Ik werk door heel Nederland en help u graag.

Erik Bakker2-3-15
Deskundige hulp en advies voor zelfbekappers.Meer info
Cursus gedaan? Enthousiast geworden over zelf bekappen? Lekker aan de gang, maar af en toe hulp of advies nodig? Ik help je graag!

Adwin19-11-14 Eerste foto
Bekapper met werkgebied heel NL en VlaanderenMeer info

Adwin25-9-14 Eerste foto
Opzoek naar een bekapper die de tijd neemt?Meer info
Ben jij opzoek naar.... een bekapper die de tijd neemt en geduldig is? ... een bekapper die op een rustige en paard vriendelijke manier met het paard omgaat? ... een bekapper die graag uitlegt en ook graag begeleid bij zelf-bekappers?

Arno Gouw4-8-14 Eerste foto
Natuurlijk bekapper regio Overijssel / GelderlandMeer info
Natuurlijk bekappen volgens AANHCP richtlijnen

Adwin14-4-14
HoefgezondheidMeer info
Gezonde hoeven zijn essentieel voor een paard.

jaco overduin24-3-14 Eerste foto
ijzervrijMeer info
natuurlijk bekappen volgens de principes van paardnatuurlijk/jaime jackson ""natuurlijk"" aanbevolen

jaco overduin24-3-14
natuurlijk bekappenMeer info
bekapping volgens de principes van paardnatuurlijk/Jaime Jackson ""natuurlijk"" aanbevolen!

Adwin12-3-14 Eerste foto
Gezonde hoeven...NatuurlijkMeer info
Bekappen van paarden en pony's.

Meylaers Etienne28-1-14
Hoefverzorging voor Paarden en Pony'sMeer info
Voor gezonde en stevige hoeven voor jou paard/pony, word in overleg met de eigenaar gekeken wat de mogelijkheden zijn. Voeding, huisvesting en beweging komen ruimschoots aan bod. Ik ben actief in de regio rond Peer in Belgisch Limburg.

Spirithorses5-1-14
Bekapdagen Spirithorses / Paard Natuurlijk.Meer info
Naast de wekelijkse bekappingen in onze regio komen we ook regelmatig in Brabant/Noord Limburg. Vanwege de afstand willen we deze bekappingen graag zoveel mogelijk bij elkaar inplannen. Indien je je paard door ons wilt laten Natuurlijk Bekappen kun je een mailtje sturen voor een afspraak.

Adwin27-12-13 Eerste foto
BekappenMeer info
Bekappen van paarden en pony's. Consult: 30,00 euro per bekapping van pony of paard. Reiskosten: 0,20 euro / km (heen & terug). Werkgebied: Nederland en Vlaanderen.

Moniek20-11-13
Kurt RuschMeer info
gezocht telefoon/e-mail Kurt Rusch

jaco overduin13-10-13 Eerste foto
IJZERVRIJ: natuurlijk bekappen voor uw paard en/of ponyMeer info
IJZERVRIJ: wij bekappen uw paard en/of pony volgens de principes van paardnatuurlijk en jaime jackson ook voor uw paard en/of pony komen wij graag langs om te bekappen of om uw op weg te helpen zelf te gaan bekappen, wanneer u deze prachtige opleiding wilt gaan volgen al ons werk wordt ondersteund door goed gedocumenteerde verslagen met foto en video en bovendien geven wij ter plekke zoveel mogelijk informatie, zodat u weet en begrijpt wat er met uw paard en/of pony gebeurd IJZERVRIJ: geheel nederland, afspraken & info telefonisch aangezien de website in bewerking is wordt u aangeraden te bellen voor informatie en afspraken

Sabots Libres6-10-13
Natuur Bewuste Hoefverzorging/BekappenMeer info
De echte natuur is vaker een hele goede bekapper van onze paarden - helaas staan onze paarden niet op voldoende natuur om hiervan te profiteren.

Coupony6-9-13 Eerste foto
Onafhankelijke passervice voor hoefschoenen nu met 38% korting Meer info
Wil je hoefschoenen voor je paard, maar zie je op tegen het zelf aanmeten? Coupony heeft een mooie aanbieding voor jou. Je kunt nu onafhankelijk advies krijgen bij het aanmeten van hoefschoenen door LD-Hoefverzorging voor slechts 25,-.

jaco overduin31-8-13 Eerste foto
bekappingen voor uw paard en/of ponyMeer info
ijzervrij - bekapt geheel volgens de principes/inzichten van paardnatuurlijk/jaime jackson van elke bekapping krijgt u altijd schriftelijke rapportage voor waarborging van onze kwaliteit van dit belangrijke werk (incl. foto materiaal en video)

MarjanR23-8-13 Eerste foto
Natuurlijk bekapster regio Vlaams-Brabant (BelgiMeer info
Wil je de hoefverzorging van je paard op een natuurlijke manier laten doen? Bekap je je paard zelf maar wil je af en toe wat ondersteuning? Wil je je paard van de ijzers afhalen? Heeft je paard hoef- of bewegingsproblemen?

jaco overduin28-7-13 Eerste foto
natuurlijk bekappen volgens de principes van paardnatuurlijkMeer info
IJZERVRIJ: wij bekappen uw paard en/of pony geheel volgens de principes van paardnatuurlijk - jaime jackson incl. schriftelijke verslaglegging en foto's

jaco overduin17-5-13 Eerste foto
natuurlijke bekappingen - IJZERVRIJMeer info
IJZERVRIJ: bekapt volgens de principes van paardnatuurlijk/jaime jackson. kijk voor info op de site www.ijzervrij.nl - fb: jaco overduin wekelijks meekijk/infodagen, vrijblijvend, zie voor tijden de tijdlijn op fb: jaco overduin

Monique Ros6-5-13 Eerste foto
Paddock Paradise Europe presents:Meer info
The International ISNHCP Horse and Hoof Care program Module I

jaco overduin10-4-13 Eerste foto
IJZERVRIJMeer info
IJZERVRIJ: bekapt volgens de principes van paardnatuurlijk/jaime jackson wekelijks nu meekijk/infodagen bij het bekappen. kijk of de site facebook onder de tijdlijn van jaco overduin voor de tijden hiervan (meestal op zondag)

jaco overduin18-3-13 Eerste foto
natuurlijke bekapping voor uw paard en/of ponyMeer info
IJZERVRIJ - natuurlijke bekapping voor uw paard en/of pony volgens de principes van paardnatuurlijk/jaime jackson IJZERVRIJ bekapt elke 2 weken haar eigen paarden waarbij u van harte bent uitgenodigd om te komen kijken en/of informatie in te winnen. tevens kunt u hier de literatuurt inzien hoe deze bekappingen tot stand zijn gekomen. Meld u zich vooraf even aan via email of telefonisch zodat u weet wanneer er bekapt wordt

Spirithorses5-3-13 Eerste foto
Spirithorses bekapdagen op 3 en 4 april, Noord Limburg (NL).Meer info
Naast onze wekelijkse bekappingen in onze eigen regio zijn we binnenkort weer in Noord Limburg om daar paarden Natuurlijk te Bekappen: 3 april regio Weert en 4 april regio Venlo. Indien je in deze regio woont je paard(en) door ons wilt laten bekappen of laten checken of je nav de dagcursus Natuurlijk Bekappen 'goed' bezig bent kun je een mail sturen zodat we je kunnen mee-inplannen op de route.

jaco overduin12-2-13 Eerste foto
bekappingen voor uw paard en/of pony door geheel NederlandMeer info
IJZERVRIJ: gespecialiseerd in het bekappen van uw paard en/of pony IJZERVRIJ: in 6 stappen uw paard van de hoefijzers af IJZERVRIJ: bekappingen volgens de principes van jaime jackson/paardnatuurlijk

Mart Fontein10-2-13
P3 HoefverzorgingMeer info
Hoefverzorging voor het onbeslagen paard uit elke discipline

Astin25-1-13
Ungula Lima : Natuurlijk bekapster regio RotterdamMeer info
Ik ben Karin Freese en ben sinds 2010 natuurlijk bekapster van mijn eigen paarden en wat paarden van vrienden en stalgenoten. Graag wil ik mijn werkterrein wat uitbreiden met een aantal paarden van andere mensen die ook graag de mogelijkheden van de hoeven van hun paarden volledig willen benutten.

jaco overduin16-1-13 Eerste foto
natuurlijk bekappen door heel NED voor uw paard en/of ponyMeer info
bij ijzervrij kunt u terecht voor een goede bekapping van uw paard en/of pony. kijk voor informatie op de gelijknamige site www.ijzervrij.nl ijzervrij bekapt volgens de principes van paardnatuurlijk/jaimy jackson bekapping worden uitgevoerd door Jaco Overduin - zie facebook bel of mail vrijblijvend voor uw vragen, suggesties en/of ideeen

jaco overduin9-1-13 Eerste foto
IJZERVRIJ - BEKAPPINGEN VOOR UW PAARD EN/OF PONY DOOR HEEL NEDEMeer info
Ijzervrij bekapt volgens de principes van paardnatuurlijk/jaimy jackson kijk voor informatie op de site www.ijzervrij.nl, mail hoefcare@hotmail.com of bel 06 48 49 77 90

Lennart Denkhaus19-11-12 Eerste foto
Professionele hoefverzorging en -revalidatie Meer info
LD-Hoefverzorging bied professionele hoefverzorging en -revalidatie in de regio midden Nederland. Naast jarenlange ervaring rond om paarden en hoefverzorging beschik ik over vakkundige aanvullende kennis op de gebieden van o.a. voeding, huisvesting en het gedrag van het paard.

Nicoline Raimond23-10-12 Eerste foto
bekappen van je paard of pony op TexelMeer info
Ik bekap paarden en pony's op Texel. Elk paard heeft zijn eigen voetafdruk en vereist een individuele aanpak. Een gezonde hoef krijgen en behouden is veelal een combinatie van huisvesting, voeding, gezondheid en omgang. Desgewenst kan ik daar ondersteunend in zijn. In de benadering van het paard ga ik uit van een diep begrip voor wat het individuele paard nodig heeft. Bij moeilijk(er) te bekappen paarden kan dat meer tijd in beslag nemen. Ik zoek dan naar een structurele oplossing en werk samen met de eigenaar of verzorger aan een betere communicatie met het paard.

Monique Ros23-7-12 Eerste foto
Natuurlijk houden van paarden..Meer info
Om tegemoet te komen aan de fundamentele behoeften van het paard hebben wij ons gespecialiseerd op vier specifieke aandachtspunten in de verzorging van paarden.

Emma Arblaster16-7-12 Eerste foto
Hoefbekapping en hoefschoenen Belgie: Heist-op-den-Berg+Meer info
Hoefbekappen - Equine Fusion jogging shoes, EasyBoot Epic en Glove - Advies

marielle de veen 25-4-12
natuurlijk bekapster zuid en midden limburg Meer info
rustige ervaren natuurlijk bekapster. werkzaam in zuid en midden limburg.

Anne Schuite2-2-12
BekapperMeer info
Bekapper, werkzaam in Nederland en Belgie. Rustig, secuur en altijd bereid om uitleg te geven.

Martine Linders-Dogge1-2-12 Eerste foto
Homeopathie voor dieren en natuurlijk bekappenMeer info
Heb je een (steeds terugkerend) probleem met je paard/hond/kat etc. Heb je alles al geprobeerd of wil je het juist natuurlijk oplossen, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Men kan denken aan chronisch gebruik van metacam, diarree of braken, hoefproblemen zoals bevangenheid. Aarzel niet wie weet kan ik jou en je dier helpen. Bekappen is meer dan alleen hoeven doen, ik geef ook uitleg over ontstaan van problemen en wat voeding en huisvesting met je paardenhoeven doet!

Spirithorses27-1-12 Eerste foto
Natuurlijk Bekappen in Brabant en Noord Limburg (NL).Meer info
Op woensdag 7 maart maken we weer onze Natuurlijk Bekappen ronde in Brabant en Noord Limburg (NL).

jaco overduin15-12-11 Eerste foto
bekappingenMeer info
ijzervrij is via de opleiding van paardnatuurlijk ontstaan. kijk voor informatie op de site www.ijzervrij.nl

harvey4-10-11
TIPS welkom: Gezocht omg. Tilburg: nat. bekapper voor 4 poniesMeer info
Wie kan ons helpen aan een goede, ervaren natuurlijk bekapper die voor 4 ponies wil komen naar Esbeek (20 min van Tilburg vandaan).

Horse Passion3-10-11 Eerste foto
Natuurlijk Bekapper in noord-hollandMeer info
Natuurlijk bekapper met veel ervaring, ook met probleemhoeven en hoefzweren.

Meylaers Etienne16-5-11
Hoefverzorging voor Paarden en Pony'sMeer info
Hoefverzorging voor paarden en pony's. In overleg met de eigenaar komen voeding, huisvesting en beweging ruimschoots aan bod. Dit voor het bereiken van gezonde en stevige hoeven van het paard/pony. Ik ben actief in de regio rond Peer in Belgisch Limburg.

Riotto10-1-11 Eerste foto
Paardvriendelijke bekappster!Meer info
Ik ga van drie punten uit bij een bekapping: - De bekapping aanpassen op het paard en de behoefte van de eigenaar. - Het dier en de eigenaar krijgen zo veel tijd ze nodig hebben! - Informeren van de eigenaar. Vragen zijn dus altijd welkom!

Esther de Glas2-1-11 Eerste foto
Ervaren natuurlijk bekapper ( Opleiding als hoefsmid genoten)Meer info
Voor de regio Drenthe, Friesland, Overijssel.

Fred Emmerig26-12-10 Eerste foto
Natuurlijkbekapper in FrieslandMeer info
Gecertificeerd Natuurlijk Bekapper door de UKNHCP. Voornamelijk werkzaam in Friesland.

Natuurlijkehoeven6-12-10 Eerste foto
Professioneel Natuurlijk Bekapper Meer info
Mijn werkgebied is: Drenthe, Overijssel, Oost Groningen en Duitse grensstreek. Voor meer informatie zie: www.natuurlijkehoeven.nl of mail naar natuurlijkehoeven@gmail.com

rob gerits29-7-10
gedilomeerd hoefsmid en natuurlijk bekapper zuidlimburg/maaskanMeer info
hoefsmid met ruime ervaring in zowel het natuurlijk bekappen , als in het beslaan van paarden. Mijn ervaring leert dat niet alle paarden en / of voor alle disciplines op een natuurlijk manier door het leven kunnen lopen. Vandaar dat bij mij eigenlijk alles kan bekeken en geprobeerd kan worden.

Patrick van de Warenburg26-7-10 Eerste foto
Natuurlijk bekapper in Limburg en omstreken.Meer info
Mijn naam is Patrick van de Warenburg en ik bekap paarden volgens de richtlijnen van Pete ramey. u kunt bij mij terecht voor regulier hoefonderhoud, revalidatie hoefproblemen, hoefschoenen en algemeen gezondheids managment. voor uitgebreide informatie kan men bij mij per e-mail mijn hoevenfolder bestellen.

linda lou8-7-10
hulp nodig bij het natuurlijk bekappen?Meer info
natuurlijk bekapster omgeving emmen,borger, stadskanaal,nieuw buinen etc.

MarjanR5-7-10 Eerste foto
Natuurlijk bekapster - regio Vlaams Brabant/Limburg (B)Meer info
Wil je de hoefverzorging van je paard op een natuurlijke manier laten doen? Bekap je je paard zelf maar wil je af en toe wat ondersteuning? Wil je je paard van de ijzers afhalen? Heeft je paard hoef- of bewegingsproblemen?

Koen Theys6-5-10
Natuurlijk Bekapper Koen TheysMeer info
Natuurlijk Bekappen in gans Belgie, deels Nederland, grensgebied met Duitsland en grensgebied met Frankrijk. Afspraken elders in gans Europa zijn eveneens mogelijk!

Piet4-4-10
Gino Dhooge te LokerenMeer info
Professionele Natuurlijk Bekapper . ginodhooge@hotmail.com 0497363949

Robert C10-3-10 Eerste foto
Amerikaans Gediplomeerde Natuurlijke bekapper, Robert du Randt.Meer info
Ik ben een Amerikaans gediplomeerde hoefsmid gespecialiseerd in het natuurlijk bekappen van paarden.

Gerrit Smit26-1-10 Eerste foto
Natuurlijk bekapper regio OverijsselMeer info
U kunt van ons verwachten dat:

Spirithorses10-12-09
Natuurlijk Bekappen aan huis in Noord Limburg (NL).Meer info
Woon je in Noord Limburg (NL) en wil je je paard graag natuurlijk bekapt hebben of wil je weten of je 'goed' bezig bent met het zelf-bekappen?

De Hoefrasp25-10-09 Eerste foto
Natuurlijk Bekappen en Bitloos rijden in Vlaams-BrabantMeer info
Na 8 jaren zelfstudie en bekappen van eigen paarden is het nu, sinds 15/10/2009, mijn beroep geworden. De regio Vlaams-Brabant is aan zet om het ijzerloos rijden, dat reeds ingeburgerd is in Nederland en Belgisch Limburg, over te nemen. Voor Info : www.dehoefrasp.be

Jan Timmer17-10-09
Hoefsmederij TimmerMeer info
Gediplomeerd bekappen

Gisa Binnendijk7-10-09
Parelli-lesdag in de Achterhoek.Meer info
Samen met Eef Veenstra, Parelli-instructeur,. wil ik in onze rijhal Parelli-lesdagen organiseren. Er zijn diverse mogelijkheden en de kosten zullen 45 - 75 euro bedragen, afhankelijk van jouw wensen en het aantal deelnemers.

BetterHoof26-9-09 Eerste foto
Professioneel bekapper regio arnhem-veenendaalMeer info
Uw paard natuurlijk en gezond zonder hoefijzers? Dat kan!

4bozzza22-6-09
klanten in de Auvergne?Meer info
Deze zomer kan ik nieuwe klanten bedienen in de Puy de Dome (Auvergne)

horse-spirit18-5-09
Barefoot HoofrehabMeer info
Paard bekappen ? Als je op zoek bent naar een paardvriendelijke hoefsmid die verder kijkt dan de hoef van het paard lang is dan ben je hier op de juiste site; Natuurlijk anatomisch bekappen.

mike van dijk10-5-09
Bekappen Nunspeet e.o.Meer info
Mike van Dijk bekapt in regio Nunspeet e.o. (+/- 20 km rondom Nunspeet)

Kurt Rusch20-3-09 Eerste foto
Natuurlijk bekapper en PaardenPedagoog een geschikte combinatieMeer info
Website van Kurt Rusch als PaadenPedagoog/Paardenopvoeder(diploma), Equi-therapeut (vooral autisten), Natuurlijk Bekapper (diploma), Fotograaf (vooral paarden en natuurfotografie) en verkoper van Barefoot boomloze zadels en bitloze hoofdstellen. Samen zoeken naar een harmonieuze relatie tussen Mens en Paard!

klessens marc18-1-09 Eerste foto
natuurlijk bekappen van paarden en pony,sMeer info
natuurlijk bekappen van paarden en pony,s omgeving lommel belgie

kesteren4-9-08 Eerste foto
Horsepassion natuurlijk bekapperMeer info
natuurlijk bekapper in noord-holland

Briers24-7-08 Eerste foto
Overtuigd van Natuurlijk BekappenMeer info
Nieuwe site!!!! Als je vragen of opmerkingen hebt, welkom!

Stijn Avonds7-6-08 Eerste foto
Uw natuurlijk bekapper voor de kempen (België)Meer info
Uw natuurlijk bekapper voor de Kempen (België). Als Amerikaans gediplomeerd hoefsmid ligt mijn doorsnee bekapping zeer dicht bij het natuurlijk bekappen!

Esther de Glas30-5-08 Eerste foto
Verhuist,nu ook in Drenthe,Friesland!!Meer info
Volgens de Pete Ramey methode

Kurt Rusch18-1-08 Eerste foto
Kurt Rusch -Natuurlijk Bekapper - PaardenPedagoogMeer info
Wil je je paard door een gediplomeerd persoon laten bekappen in België? Neem eens een kijkje op http://www.equisenso.be , tevens ook PaardenPedagoog, Equi-therapeut, NatuurFotograaf en verkoper van paardvriendelijke boomloze zadels van Barefoot en bitloze hoofdstellen.

van langevelde11-1-08 Eerste foto
gediplomeerd bekapper zuid holland, zeeland, noord brabant, wesMeer info
sinds 2004 strasser gecertificeerd, ondertussen ook mezelf stevig verdiept in white line trim, pete ramey, gene ovnicek en het thuisstudie pakket van Hoefnatuurlijk. N.a. daarvan trim ik alleen nog ernstig zieke paarden specifiek volgens de strassermethode, voor paarden die goed lopen pas ik de trim zo aan dat uiteraard het gezonde hoefmodel bereikt wordt, maar met zo min mogelijk ongemak voor zowel paard als eigenaar.

Crystal sparks8-11-07 Eerste foto
Pippie Langkous HoefverzorgingMeer info
Natuurlijk bekappen voor alle kleine rassen

Nils Holgersson27-10-07 Eerste foto
Nils HolgerssonMeer info
De natuurlijk bekapper voor Noord Nederland (Friesland Drenthe Groningen en aansluitend deel van Duitsland

mariska stenzler17-10-07 Eerste foto
natuurlijk bekappen en hoefschoenenMeer info
Ik bekap in de provincie Noord-holland, in Almere en in de omgeving van Breukelen. Ook meet ik de hoefschoenen van Smit aan. Ik ben gespecialiseerd in shetlanders en kleine pony's.

klaas-feuth17-9-07 Eerste foto
Klaas Feuth, regio: nijmegen, oss, uden eoMeer info
Natuurlijk bekappen van uw paard pony of ezel. Ook beschik ik over de mogenlijkheid om uw paard op te vangen, voor wanneer het herstel van de gezondheid van uw paard erom vraagd regelmatige intensievere behandelingen. (vraag naar de mogenlijkheden hiervoor)

Hans Arendse9-9-07 Eerste foto
Natuurlijk Bekappen in West Nederland ( Bollenstreek)Meer info
Natuurlijk bekappen in West Nederland (bollenstreek ) volgens de witte lijn methode. Begeleiding bij de zelfwerkzaamheid van het hoefonderhoud bij uw eigen paard. Specialist in aanmeten van hoefschoenen van Smit, importeur van hoefschoenen van Renegade

Esther de Glas13-6-07 Eerste foto
Natuurlijk hoefverzorger/ bekapper voor Noord HollandMeer info
Ik bekap volgens de Pete Ramey methode.

Horses of Nature13-9-06 Eerste foto
“beter voorkomen dan genezen”Meer info
Onder het motto “beter voorkomen dan genezen” heeft Horses of Nature als doelstelling onnodig leed te voorkomen bij paarden en pony’s.

Troesch7-9-06 Eerste foto
Genuine Natural Horsemanship / IfH certified SHPMeer info
Natuurlijke bekapping, Hoeforthopedie en Natural Horsemanship Specialiteit: Behandeling van Hoefkatrolonsteking, Hoefbevangenheid en hoefcorrecties Behandeling gedragsproblemen Actieradius: NL, B, D

mike van dijk7-8-06 Eerste foto
natuurlijk bekappenMeer info
je paard bloot voets

Benny Degeest6-8-06 Eerste foto
Natuurlijk bekappen korter bij dan je denkt. Belgie - TienenMeer info
Naast het leren lopen op blote voeten is er ook ander aspect aan bekappen: je paard mankt en je zoekt een blijvende oplossing? Denk ook eens aan natuurlijk bekappen, informeer je daarom grondig op deze site. Je kan ook altijd contact nemen. Hoefkatrol en hoefbevangenheid hoeft niet altijd slecht af te lopen. Http.//www.paardenhouden.net

Sander Degenkamp1-7-06 Eerste foto
Nils Holgersson Hoefverzorging, Natuurlijk bekapper voor NoordMeer info
Nils Holgersson is een hoefverzorgings bedrijf dat zich uitsluitend richt op de methode van Natuurlijk bekappen. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Noord Nederland. Bel gerust voor meer informatie.

Leen Huber18-6-06
hoefsmid voor natuurlijk bekappenMeer info
voor het verwijderen van de ijzers en het terug zeten naar de natuurlijke stand

Fred25-5-06 Eerste foto
Evidence Based and Natural HoofcareMeer info
Hippopodist in binnen- en buitenland. Wij richten ons op eigenaars die het beste voor hun paard willen. Naast recreatiepaarden bekappen ben ik vooral actief in de professionele dressuurstallen. Officiële opening van de eerste hoefkliniek in de benelux voorzien januari 2007. Unieke mobiele X-ray service!

petra van langevelde24-5-06
natuurlijk bekapper regio zeeland, noord-brabant, zuid-hollandMeer info
Ik bekap volgens de strasser methode, ben sinds september 2004 gecertificeerd door dr. Strasser en heb nog ruimte voor enkele clienten in regio Zeeland, Noord Brabant ongeveer tot grens Breda, en Zuid Holland. Voor meer info over mijn werkwijze mag je altijd even telefonisch of via e-mail contact met mij opnemen.

Remco Sikkel van Zoest30-4-06 Eerste foto
Natuurlijk bekappen in DrentheMeer info
Voor gedomesticeerde paarden is een optimale vorm en functie van de hoef te bereiken met een natuurlijke (hoef)verzorging.

marco krul13-4-06 Eerste foto
Professioneel Hoefbekappen voor Noord NederlandMeer info
Voor het verantwoord laten hoefbekappen van uw paard in de regio's boven de lijn Amsterdam / Arnhem en een gedeelte Noord Duitsland.

Simon Lingbeek12-4-06 Eerste foto
Natuurlijk Bekapper regio Zuid-West NederlandMeer info
Natuurlijk Bekappen van uw paard of pony

Karen Drost13-6-05
Strasser HoofcareMeer info
Ik bekap paarden volgens de Strasser Methode en ben eind mei 2005 door Dr. Straaser gecertificeerd als Strasser Hoofcare Professional (SHP). Ik bekap paarden in de provincies Overijssel, Groningen, Drenthe, en stukken van Frielsnad, Gelderland en Utrecht. Kijk voor meer informatie op www.paardenwerkplaats.nl.


Advertentie toevoegen
www.paardnatuurlijk.nl