Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Box vrij op idiaal gelegen rustige prive stal

Korte omschrijving:

nog slechts 3 boxen beschikbaar! Idiaal landelijk bos rijk gelegen, kilometers zandpaden, diverse meren om te zwemen, goed bereidbare bak Ook hengsten zijn meer dan welkom

Uitgebreide omschrijving:

onze stal is gelegen op 50 meter van de ingang van recreatie gebied het twiske aan de lansmeer kant. waar ellelange ruiterpaden zijn door bos en hei, kilometers brede zandpaden om heerlijk te galopperen.. diverse meertjes om te zemmen met of zonder paard. de bus halte is op 25 meter afstand.

wij hebben een goed bereidbare bak een losgooi paddock en ruime boxen. Het is mogenlijk om lessen te volgen in verschillende disiplines.

er is een luxe caravan als kantine om even bij te komen van de lange ritten of training, de stallen zijn over dekt met een luifel u loopt dus lekker droog.

de paarden drinken leiding water dus niks uit de sloot. verder is ook alles goed verlicht.

er is een strook land aanwezig waar ze overdags lekker kunnen lopen

de stalprijs is 175 euro in de maand dit is inclusief onbeperkt goed kuilhooi voor paarden geoogst. bix met een max van 2,5 kg pd, water, accomodatie e.d paarden worden indien gewenst door ons binnen en buiten gezet. dit is exclusief bodembedekking

indien gewenst is ook volpension mogenlijk dit is inclusief bodembedekking dagelijks mesten, binnen en buiten zetten. en inclusief al het boven genoemde. eventueel speciale wensen in overleg mogenlijk.
u hoeft dan zich alleen nog zorgen te maken of u wel genoeg plijsters heb voor alle blaren van het urenlang rijden waar u dan alle tijd voor heeft.

ook kunt u elke week een gratis rijles volgen
de volpension prijs is 250 euro in de maand.

kortom een unieke kans voor iemand die van rust en natuur houd. geen 30 jengelende kinderen maar een kleine rustige relaxede prive stal waar het welzijn van ons en uw paarden vooraan staat.

indien u interesse heeft belt u dan naar 06-48 52 37 97

hengsten zijn bij ons meer dan welkom.

acomodatie geschikt voor ieder type ruiter, van de recreatie ruiter, tot endurance, van de beginner tot zwaar gevordert, van dresuur tot springen, en ook western is goed te doen. idiaal voor de natural horsmanship gezien het landelijk gelegen omringt door bos en hei, met diverse meren waar u uren met uw paard bezig kunt zijn

stal goed bereikbaar van , purmerend, amsterdam, zaandam, den ilp, lansmeer, ilpendam en omstreken

Deze advertentie is geplaatst op 2-5-2008 en is 1603 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: natasja1703
E-mail: stalmelek@live.nl
Homepage URL: groups.msn.com/stalhouderijmelek
Telefoon 1: 06-48523797
Woonplaats: lansmeer
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl