Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Natuurlijke huisvesting in kuddeverband in Uden

Korte omschrijving:

We hebben plaats voor 1 a 2 pony's in een kudde van 8 paarden op 4 hectare land met schuilstal en verlichte buitenbak.

Uitgebreide omschrijving:

Aan de rand van de Maashorst in de gemeente Uden hebben wij de beschikking over ruim 4 hectare grasland, met een grote zandpaddock, verlichte buitenbak en grote stenen inloopstal. Daarnaast zijn er nog een container en een open schuilstalletje op het terrein aanwezig. Momenteel bestaat de kudde uit 8 paarden: 4 ruinen, 3 merries en 1 merrieveulen. Het zijn robuuste en sobere paarden: Tinkers, Fjorden, Haflinger, New Forest, Schotse hooglandpony en een NRPS-pony. We hebben plaats voor nog 1 of 2 pony's, onbeslagen, robuust en sober. De voorkeur gaat uit naar merries maar dat is geen must.
De paarden staan overdag op de wei en 's nachts in de paddock met stro. Ze kunnen ten alle tijden in de inloopstal. In de winter wordt 2 keer per dag hooi gevoerd. Het werk wordt onderling verdeeld, wat inhoudt dat je ongeveer 2 keer per week een stalbeurt hebt en af en toe in de weekenden mee helpt klussen. Met name de ochtendbeurten tijdens werkdagen zijn nog op te vullen.
Er is 2 keer per dag toezicht door degene die stalbeurt heeft. Het terrein is omheind en afgesloten, en er is direct toezicht van de buren.
Interesse, stuur dan een maitlje met je telefoonnummer, dan word je zo snel mogelijk gebeld.

Deze advertentie is geplaatst op 14-10-2008 en is 1140 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Luna2004
E-mail: laerke2001@gmail.com
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl