Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Advies weide inrichting

Korte omschrijving:

Renske Bos van Tuin Natuurlijk! geeft advies over en maakt ontwerpen voor het inrichten van je land volgens de paard natuurlijk principes. Hoe richt je je terrein zo in dat de paarden zoveel mogelijk lopen over verschillende ondergrond (zand, wei, bestrating) en dat jij zo min mogelijk werk hebt.

Uitgebreide omschrijving:

Mijn ervaring met natuurlijk paardenhouden en mijn ervaring in het tuinontwerpen bracht mij op het idee dit te combineren. Ik adviseer over de inrichting van een perceel, de plaatsing van de stal, water- en voervoorzieningen, de verharding, afrastering, etc. Ook kan ik adviseren over de beplanting en het tuindeel om het huis ontwerpen. Het is heel belangrijk om bij de eerste inrichting van een perceel goed na te denken over de inrichting. Een schuilstal later verplaatsen is immers veel werk. En voor de dagelijksewerkzaamheden (voeren, mest ruimen, e.d.) moet het zo handig mogelijk ingericht zijn. De paarden moeten zoveel mogelijkbewegen, maar de verzorgers moeten met zo min mogelijk moeite het werk kunnen doen. Ik ga o.a. uit van de Paard Natuurlijk! boeken en het boek Paradise Paddock van Jaime Jackson.
Voor advies werk ik met een tarief op uurbasis, voor ontwerp en aanleg werk ik volgens een vooraf gemaakte offerte. Meer informatie op mijn website of telefonisch.

Deze advertentie is geplaatst op 24-1-2009 en is 1160 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Renske Bos
E-mail: info@tuinnatuurlijk.nl
Homepage URL: natuurlijkpaardenhouden.nl
Telefoon 1: 06 42490774
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl