Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Woonboerderij te koop in Westerwolde met 1,2 ha grond

Korte omschrijving:

Uitgebreide omschrijving:

woonboerderij

Hoeve Ansalo is te koop! Onze woonboerderij is gelegen op 1,2 ha land in het buitengebied van Ter Apel (buurtschap De Maten).

Met veel plezier hebben wij hier de afgelopen jaren gewoond, geleefd en gewerkt met de paarden. Ons bedrijf kan helaas op deze plek niet verder groeien, vandaar dat wij hebben besloten om Hoeve Ansalo voort te gaan zetten in Hongarije.

Als je een fijne plek zoekt om te wonen met je paard(en) bij huis, en een super gebied om buiten te rijden, is dit je kans!

De boerderij ligt op de rand van Drenthe en Groningen in het mooie Westerwolde. Hier heerst nog rust en ruimte en ruim 400 km aan ruiterroutes beginnen voor de deur. De natuur van Westerwolde is heel afwisselend, van kronkelende bospaadjes tot brede zandpaden langs het kanaal. Meanderende riviertjes, oerbos en uitgestrekte akkers maken dit stuk Nederland tot een heel afwisselend landschap.

De boerderij is gebouwd in 1920 en is de laatste jaren grondig verbouwd. Zo zijn de gaskachels vervangen door CV en is er een nieuw dak op gekomen. De boerderij bestaat uit een voorhuis (ca.130 m2) met een deel (waar vroeger de koeien stonden van ca. 110 m2). In de deel hebben we nu een ontvangstruimte gebouwd met een kleine bar, een logeerkamer en een nieuwe douche/toiletruimte. Het voorhuis bestaat uit een keuken, woonkamer, 4 slaapkamers, kelder, douche en toilet. Er zijn ook nog 2 kleinere kamertjes naast de woonkamer (nu in gebruik als kantoorruimte/bibliotheek).

Verder is er een grote schuur van ca. 950 m3. waar de paarden een gedeelte van als inloopstal gebruiken. En ruimte is voor gereedschap, auto, tractor etc. Er is een verlichte buitenbak van 20x40 mtr. Het weiland is net opnieuw ingezaaid met een speciaal graszaadmengsel voor paarden. Verder is er nog een schuilstal en een roundpenn aanwezig. Omdat wij onze paarden zo natuurlijk mogelijk houden (24/7 buiten) zijn er geen boxen aanwezig maar deze zijn op eenvoudige wijze weer te realiseren in de schuur.

Op het terrein staat ook nog een stacaravan met een aangebouwde veranda.
Zowel aan de voor- als achterzijde heb je vrij uitzicht over de landerijen. De Maten is een rustig buurtschapje maar niet afgelegen. Emmen ligt op 20 autominuten. Hier zijn alle voorzieningen te vinden. Ter Apel zelf ligt 2 km verderop en hier is alles te vinden voor de dagelijkse boodschappen van C1000/Aldi/Lidl tot Hema basisscholen en voortgezet onderwijs.

Dit geheel is te koop voor € 295.000.
Voor meer info/foto’s/contact: www.hoeveansalo.nl

Deze advertentie is geplaatst op 3-11-2009 en is 1062 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: Hoeve Ansalo
E-mail: anet@hoeveansalo.nl
Homepage URL: www.hoeveansalo.nl
Telefoon 1: 0599587464
Telefoon 2: 0612925873
Straat en nummer: Moersloot 87
Postcode: 9561 vg
Woonplaats: Ter Apel
Land: Nederland

woonboerderij
badkamer
Roundpenn
   

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl