Gezocht

Gezocht

Gezocht: Wie weet een lekkere vakantiestek in Frankrijk of Italië????

Korte omschrijving:

Deze zomer willen wij weer eens op vakantie gaan. We denken aan Frankrijk of Italië, maar het vinden van een leuke stek, dát valt nog niet mee. Wie heeft een goede suggestie voor ons?

Uitgebreide omschrijving:

We zoeken een huisje, chambre d'hote oid (voor 2 volw. + 2 kinderen van 10 en 12) met veel ruimte er om heen. Andere vakantiegangers mag wel, maar op een fikse afstand, zodat je in ieder geval lekker buiten kunt zitten (en 's nachts kunt slapen) zonder de gesprekken / lachsalvo's van de buren te horen.
Het huisje/de kamers mag/mogen heel "basic" zijn, maar er moet wel "waterverkoeling" zijn (al is het maar z'n opzet-ding van 4 meter van de bouwmarkt).
NIET in een bloedverzengend heet en uitgedroogd deel van het land, wél met een (klein) meertje of zwem-beekje/-rivier in de buurt, leuke dorpjes (maar dan niet van die té toeristische), met goede mogelijkheden voor wielrennen / mountainbiken (mogen best stevige klimmetjes tussen zitten) en natuurlijk zou de aanwezigheid van paarden/pony's het áf maken (al is het maar om alleen mee te knuffelen, rijden zou helemaal top zijn).
Een "boerderij-ruil" (maar dan wel met bovengenoemde "faciliteiten", die wij hier overigens ook hebben), zou ook kunnen.

Wie weet een leuk adres voor ons?

Deze advertentie is geplaatst op 3-3-2010 en is 808 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: angelique hage
E-mail: angelique.hage@xs4all.nl
Homepage URL: www.trec-emst.nl
Land: Nederland


Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl