Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Horsemanship met het Paard als Leraar

Korte omschrijving:

Wil jij ook de magische verbinding met het paard? Bewust samen 'zijn' en vandaaruit de authentieke dans inzetten? "Closeness to a horse comes only from the closeness to one's inner self." Klaus F. Hempfling

Uitgebreide omschrijving:

Me & Ashley

Wil jij ook de magische verbinding met het paard?
Bewust samen 'zijn' en vandaaruit de authentieke dans inzetten?

"Closeness to a horse comes only from the closeness to one's inner self."
Klaus F. Hempfling

Die magische verbinding die Klaus Hempfling heeft met ieder paard waar hij mee werkt, dat is toch waar paardenliefhebbers allemaal van dromen?
Dat begint bij bewust 'zijn' ipv 'doen', je paard ont-moeten en jezelf goed kennen op alle niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch.
Alles is energie, ofwel vibratie, alles heeft een frequentie en het paard stemt zich erop af, reageert erop, spiegelt of evenaart die energie en voelt in de interactie met mensen of hij op die energie mee wil of kan resoneren of er juist van weg zal gaan. Dat is instictief (ofwel intuïtief) en heeft vooral te maken met veiligheid en overleven. Veel mensen zijn het verleerd om zich op alle niveaus bewust af te stemmen en hun intuïtie te herkennen en te volgen. Door conditioneringen en een machtsgerichte maatschappij kunnen of durven we niet meer te voelen, want dat is erg bedreigend voor ons ego en de status quo waar we zo aan gehecht zijn geraakt. Maar, een ieder die zich aangetrokken voelt tot paarden, hun aanwezigheid, hun pure wezen, weet diep van binnen dat het ook anders kan. Vanuit diep contact met ons authentieke zelf, kunnen we alles met het paard bereiken waar we altijd van gedroomd hebben, maar nooit werkelijk hebben durven nastreven.
Wordt het niet eens tijd dat we dat nu wel gaan doen? De paarden en ik zeggen ja! We zijn het waard!
Dus, neem jij de verantwoordelijkheid om je paard vanuit authenticiteit te leren leiden en te begeleiden?
Dan ben je bij HorseSense op het juiste adres.

Horsemanship met het Paard als Leraar
Binnen HorseSense begeleid ik mensen die dieper willen gaan in hun relatie met het paard (eigen paard of niet), waarin Horsemanship en Persoonlijke Equine Facilitated Learning & Coachingsessies samen gaan.
De persoonlijke benadering van HorseSense geeft je de tijd en ruimte om eerst jezelf goed te leren kennen en vanuit een authentieke verbinding te communiceren met het paard. Het paard krijgt de ruimte om te zijn wie hij is en met alle informatie die hij geeft via zijn communicatie wordt bewust omgegaan en gewerkt ipv gecorrigeerd. Zo bouw je aan een stabiele relatie met het paard, met diep vertrouwen en begrip voor elkaar.

Klaus Hempfling, Niet ik zoek het paard, het paard zoekt mij, 'de eerste parallel', Mark Rashid, Linda Kohanov, Kathy Pike, Equine Facilitated Learning, EFLC, EFL, Equine Assisted Learning, Carolyn Resnick, paardencoaching, coaching met paarden, Epona benadering, Epona Approach

Deze advertentie is geplaatst op 16-6-2010 en is 283 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: MoAshley
E-mail: monique@horsesense.eu
Homepage URL: www.horsesense.eu
Land: Nederland

Me & Ashley
       

Even geduld: de kaart wordt geladen...
De adverteerder heeft een plek gemarkeerd op de kaart hiernaast.

Gebruik de kaart-, zoom- en positie-knoppen voor orientatie.

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl