Aangeboden

Aangeboden

Aangeboden: Diverse Zadels te koop, Barefoot en Hongaarse paardvriendlijke

Korte omschrijving:

Barefoot: Atlanta classic Bruin maat 2 incl. fenders/beugels 400 euro. 5x gebruikt. Barefoot: Cherokee classic Zwart maat 1 400 euro 10x gebruikt. Nieuw! Hongaars zadel Lichtgewicht anatomisch gevormd klassieke look: Schoudervrijheid, ruggegraat vrijheid, flexibele boom etc. 599 euro. Zeer geschikt voor natuurlijk paardrijden, dressuur, buitenritten, endurance etc.

Uitgebreide omschrijving:

Hongaarse zadel

Over de Barefoot zadels hoef ik niks uit te leggen denk ik, dit zijn geweldige zadels.
Ik doe ze weg omdat deze testzadels zijn geweest en mijn schuur licht vol met zadels nu. Ik vraag 20 euro voor verzenden, want ze liggen in Hongarije.

Het Hongaarse zadel word nieuw gemaakt ik heb er dus meerdere, ik kwam in contact met de zadelmaker omdat ik hem een Barefoot wilde uit laten testen, maar ik was onder de indruk van de zadels die hij zelf maakt. Ze passen op brede en smalle paarden en paarden met veel schouder, en korte rug. Ze zitten heerlijk en liggen zeer stabiel op de paardenrug. Het is een modern ontwerp op basis van de eeuwenoude zadel traditie. Handgemaakt in Europa (geen Chinese rommel!)
De ruiter zit perfect in het zwaartepunt van het paard, ze worden veel gebruikt voor lange ritten en hebben een zeer lichte enigzins flexibele boom, geheel gemaakt van natuurlijke materialen. De zitting van het zadel is in meerder uitvoeringen te verkrijgen.
Van stof fluweel of wolfleece. In de zitting zitten wrongen verwerkt voor een stabiele comfortabele been ligging. Verder heeft de ruiter het been fijn aan het paard door de vorm van het zadel close contact. De wrongen zijn ideaal voor als je paard eens een sprongetje neemt het maakt het makkelijk om op je kont te blijven zitten :-) Ook geschikt voor beginners. De singel werkt middels een V systeem wat stabiliteit bevorderd. Zadels inclusief speciale singel ex. beugels. Eventueel ook leverbaar met originele Hongaarse stijgbeugels. Een super kwaliteit zadel voor een eerlijke prijs, gemaakt in Europa met locale producten, Metaal, Hout Vilt, Leer, en Wol. De stijgbeugel ophanging is van nylon dit is sterker dan leer. 2 jaar garantie op het zadel.

Voor meer informatie graag mailen! De Hongaarse zadels wil ik verzenden onder een niet goed geld terug garantie zodat u het zadel kunt uitproberen. Mocht het toch niet naar wens zijn kunt u het retourneren en krijgt u uw geld terug. kosten voor verzenden breng ik wel in rekening.

Groetjes Esther,

Deze advertentie is geplaatst op 26-6-2010 en is 1257 keer bekeken.

Contact-gegevens
Naam: esther boekel
E-mail: estherboekel@gmail.com
Woonplaats: Heiloo
Land: Nederland

Hongaarse zadel
Boom hongaarse zadel
H. zadel zonder zitting
hongaarse zadels
Hongaars zadel in actie

Verwijzing

Verwijzing

Reacties van lezers

Hier kun je reageren als je ervaring hebt met de aanbieder/zoeker en/of de aangeboden waar.

www.paardnatuurlijk.nl